replica Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 Kupiš novga pa nimaš štiri leta tehničnega. Lahk ga po mili volji prerihtaš :kva2: ;) mah js sm na mojga en mesc pred tehncinem takoj fuknu 70ccm karburator, 21mm fergazer, gianelli auspuh .. :P pol pa itak sam blokade dal notr da ni sou vec ko 70 in sm naredu tehnicni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) :rolleyes: odvisno kolk kesa mas ane :) pa kak dolgo ga misliš vozit,hitreje gre,prej bo šlo!!!! :grim :devil: :yes: Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil Stuka1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 pa kak dolgo ga misliš vozit,hitreje gre,prej bo šlo!!!! :grim :devil: :yes: tko nekako, ni pa ziher :evilgrin: js sm s high-end predelavo (sicer na drugm motorju, pustmo stat) naredu 15.000km prblizno, umes sem samo dvakrat bat menju .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 jah,pol ko zruži,pa zruži! :krneki: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 jah,pol ko zruži,pa zruži! :krneki: :fredy: ČE zariba .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 ....blajerca,,...... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 ....blajerca,,...... :doze: ....kateri se z drugim imenom rece tudi..... ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 bog si ga vedi :kva2: bog si ga vedi :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 bog si ga vedi :kva2: bog si ga vedi :kva2: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 te pa ti povej "slovensko"ime,da itak nobeden nebo vedo zakaj se gre! povej že!!!!!! :blink: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 te pa ti povej "slovensko"ime,da itak nobeden nebo vedo zakaj se gre! povej že!!!!!! :blink: :headbang: nevem ga, zato sm pa prasu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 če greš v trgovino z deli,rečejo blajerca!!tisti ravni del nad blajerco pa je ojnica!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :closedeyes: :fredy: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 če greš v trgovino z deli,rečejo blajerca!!tisti ravni del nad blajerco pa je ojnica!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :closedeyes: :fredy: :fredy: dobro umir se dej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 ok,umirjen sem,če si ti! :alien1: LP :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 ok,umirjen sem,če si ti! :alien1: LP :rolleyes: ok,umirjen sem,če si ti! :alien1: LP :rolleyes: ves da sm :evilgrin: sam useen bi se kregu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FREAK46 Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 LP. Mene neki zanima.Kupu sm novo yamaho dt 50 r. zdy me pa zanima kje so blokadi in ce pozna kdo koga iz okolice slovenj gradca da bi jih odstranil? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 a sam si nebi upu al kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FREAK46 Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 a sam si nebi upu al kaj Itaq da neb upu...me je use mal predrago prslo da bi sam šraufu k niam pojma.... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Itaq da neb upu...me je use mal predrago prslo da bi sam šraufu k niam pojma.... :glare: tam ko si kupu bi ti mogl dat tut vn oz kje bos servis meu tam ti bo dau mehanik blokade vn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lazarov Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Hoj! Imam yamaho dt 50r 2007 letnik in je čez zimo nisem uporablo. Včeraj sej jo hoto mal spet oživet in sploh mi ne daje kontakta vendar ko ga probam vkurblat se mi na ekrančku zasveti rumena lučka in se mi na ekranu izpiše : rb 47:06 ???? Prosim help me :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 probej na tek uzgat, verjetno je samo baterija prazna, pol ga pa pusti laufat 5-10 minut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DT50X Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 //živjo. jaz nameravam kupiti novo yamaho dt50x, pa me zanimajo podrobnosti pa kakšne izkušnje imate znjo, pospeški itd... vse informacije so dobrodošle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) klikneš na stran št.1 in začneš brat (neki boš že zvedu), drgač pa iskalnik uporabiš pa gugl :whistle: Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil Fric Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 //živjo. jaz nameravam kupiti novo yamaho dt50x, pa me zanimajo podrobnosti pa kakšne izkušnje imate znjo, pospeški itd...vse informacije so dobrodošle Pozdravljen! Tako kot je kolega Fric omenil, najbolje, da si prebereš celotno temo pa boš sigurno našel nekaj primernih podatkov. Sem vozil DT50 letnik 2005,in tudi sam sem si lastil 2 leti Yamaho TZR50, ki ima enak agregat kot DT50,Minarelli AM6.Kar se tiče samega agregata nimam pripomb,zaprta je sicer zelo,zelo boga, z športnim izpuhom pa zadeva postane že lepo vozna.Za po kakšnem resnem terenu ima sicer premalo moči,ampak kakšne utrjene makedamske poti so lahko precej zabaven "poligon" za izživlanje s tem mopedom.Tudi zavore in vzmetenje so kos hitrostim, katere dosega odprta verzija tako, da oprema je za ta kubaturni razred zelo solidna. Sedež je v supermoto/enduro stilu precej neudoben na dolgih vožnjah,ampak dvomim, da boš ravno 200km+ na dan delal s 50ccm :) Če jo boš redno servisiral in vzdrževal,točil dokaj kvalitetno olje, in malo pazil nanjo bo sigurno zvesto služila svojemu namenu. LP,Roky B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DT50X Objavljeno Maj 14, 2008 Deli Objavljeno Maj 14, 2008 mene pa zanima kje use pridejo blokade pri motorju (yamaha dt50x)in kako se jih odstrani. odstranil bi jih sam samo nevem je so. LP.Denis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se