nsignific Objavljeno Junij 30, 2005 Deli Objavljeno Junij 30, 2005 Gledam mal oglase za rablenga NRGja (rabm btw, ce kdo prodaja ZS me) pa vidm da so NRG (ne MC2) ful podobni mojmu karamboliranmu NRGju MC 2. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=35293# ^^ razen ce je model pozabu napisat, da je MC 2... se slika mojga (bivsega) NRGja (nocte vidt kaksn je zdej... smrk... ) :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wanted Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 alo mene pa zanima če je ta skuter vzdržljiv? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 alo ka mas kake dele cele od nrgja kupim par stvari posl mi cifro na pm .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 KJE JE PA SLIKA TVOJE BIVŠE :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se