JaRaNe Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 sem prečikirav iskalnik pa ni nič našlo zanima me pa kako bi dav na mobisux kakšno svojo sliko ali svoj video posnetek ali karkoli drugega - v mislih imam .rar , .zip, .txt in .doc datoteke
Gionni Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Ja najprej se moraš registrirat, potem pa maš možnost "moja galerija" in "naloži", kjer lahko uploadaš slike, videe...
JaRaNe Objavljeno Julij 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Govoriš o mobisuxu ali motosvetu??? ← mobisuxu
Thundercat Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 potemtakem bi lahko to tam vprašal, ane? :eek:
JaRaNe Objavljeno Julij 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 potemtakem bi lahko to tam vprašal, ane? :eek: ← jah lohk bi, sam tko bodo tud drugi motosvetovci , ki zdej še ne vedo, pol vedli
Alla Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Hm....slike lahko tudi na Motosvet v svoj album nalepiš. Saj veš......Nadzorni center --> Vaši albumi (zgoraj levo) --> ustvari nov album itd. Alla :alien1:
c0Li Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 jah lohk bi, sam tko bodo tud drugi motosvetovci , ki zdej še ne vedo, pol vedli ← Mislim, da jih vecina to ze ve :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se