Skoči na vsebino

Danes bi bil...

king

Priporočene objave

• 5 tedne pozneje...

...poletni dopustnik, v ledr kombinezonu z brisačko in kopalkami v nahrbtniku ......in poslušal "nažiganje" čričkov... :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...bi bila naš maček, ki nč drugega ne dela kot samo je pa na krušni peči leži.... :P

dr.looney :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vesolje pred big bangom.

In bi sam sebe povprašal, kaj in kako sem, nato pa vsem pametnjakovičem na čelu s Hawkingom in papežem razložil, kako je na stvari. B)

Popravljeno . Popravil pirrulz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes bi bila jaz ... ampak bi bila rada trenutno pod svojim kovtrom in spalaaaaaaaaaaa :trance_33_sleep: ... manjka mi spanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :trance_33_sleep:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js bi bil zdej na otoški hiši sam ali z prijateljem/punco. Zakaj: kot nekateri veste imam 15 let tko, da imam poln ku**c vseh teh spletk, zahrbtežev in nožev v hrbet (nastniške zadeve <_< ). Ta trenutek bi samo bil v miru brez gužve in dogajanja...se zbudil zjutraj, pojedel zajtrk, šel v morje, kakšne posebne aktivnosti (vodni skuterji, ipd.) pa sel malo okoli z motorjem pa prisu nazaj pa pojedu vecerjo in sel spat. To je tudi DELNO razlog zakaj so mi všeč motorji; sem sam s sabo, mogoče z dobrimi prijatelji in se zabavam ter mam mir pred vsem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobri stari fičo :OK:

Ti bom jaz dal stari fičo!

A si imela v mislih z "malo" ali z "Veliko" začetnico? :? :hmm:

...se zbudil zjutraj, pojedel zajtrk, šel v morje, kakšne posebne aktivnosti (vodni skuterji, ipd.) pa sel malo okoli z motorjem pa prisu nazaj pa pojedu vecerjo in sel spat. To je tudi DELNO razlog zakaj so mi všeč motorji; sem sam s sabo, mogoče z dobrimi prijatelji in se zabavam ter mam mir pred vsem

...Vsak je svoje nesreče kovač...

Naj se ti besede pozlatijo !!! :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes bi bil........samo malo nabivam

ja otrok božji, potem pa bodi nabivač :D :P

Danes bi bila.... aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :blush: :grrr :whistle: :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ehehe. Jaz bi pa danes bila rada ena velika ....... :afro2: .............Pa polizat bi se pustila. :yes: :yes: :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prebivalec južne poloble.

K me zebe že ko hudič :angry2:

Hm. Boš moral malo bolje specificirat lokacijo. Kajti na južni polobli imaš tudi Antarktiko. Kjer se verjetno ne bi kaj prida ogrel. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!