Mte :) Objavljeno December 18, 2005 Deli Objavljeno December 18, 2005 :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Januar 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 17, 2006 ...poletni dopustnik, v ledr kombinezonu z brisačko in kopalkami v nahrbtniku ......in poslušal "nažiganje" čričkov... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 ...bi bila naš maček, ki nč drugega ne dela kot samo je pa na krušni peči leži.... :P dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 "vzorec moškega" na divji dekliščini......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 (popravljeno) Vesolje pred big bangom. In bi sam sebe povprašal, kaj in kako sem, nato pa vsem pametnjakovičem na čelu s Hawkingom in papežem razložil, kako je na stvari. B) Popravljeno Januar 17, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 tudi danes sem enakih misli kot včeraj.....še vedno bi bil "vzorec moškega" na divji dekliščini.........in to tut takoj če je treba:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 The Kožuh, da bi lahko do 3h dremala na kavču Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Rjuha, da bi bila cel dan lahko na postelji, pokrita s koutrom, ker me zebe za pop***** Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Danes bi bila jaz ... ampak bi bila rada trenutno pod svojim kovtrom in spalaaaaaaaaaaa :trance_33_sleep: ... manjka mi spanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Inžinir.ing Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 danes bi bil........samo malo nabivam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 sol na cesti da bi vso to zmrzneno cesto otajala,da nebi prišlo do poškodb in nesreč :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Danes bi bil najraje to, KAR SEM! "Jst"! :) Pa jutri tudi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 dobri stari fičo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr_lunatic Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 js bi bil zdej na otoški hiši sam ali z prijateljem/punco. Zakaj: kot nekateri veste imam 15 let tko, da imam poln ku**c vseh teh spletk, zahrbtežev in nožev v hrbet (nastniške zadeve <_< ). Ta trenutek bi samo bil v miru brez gužve in dogajanja...se zbudil zjutraj, pojedel zajtrk, šel v morje, kakšne posebne aktivnosti (vodni skuterji, ipd.) pa sel malo okoli z motorjem pa prisu nazaj pa pojedu vecerjo in sel spat. To je tudi DELNO razlog zakaj so mi všeč motorji; sem sam s sabo, mogoče z dobrimi prijatelji in se zabavam ter mam mir pred vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 dobri stari fičo :OK: Ti bom jaz dal stari fičo! A si imela v mislih z "malo" ali z "Veliko" začetnico? :? :hmm: ...se zbudil zjutraj, pojedel zajtrk, šel v morje, kakšne posebne aktivnosti (vodni skuterji, ipd.) pa sel malo okoli z motorjem pa prisu nazaj pa pojedu vecerjo in sel spat. To je tudi DELNO razlog zakaj so mi všeč motorji; sem sam s sabo, mogoče z dobrimi prijatelji in se zabavam ter mam mir pred vsem ...Vsak je svoje nesreče kovač... Naj se ti besede pozlatijo !!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 danes bi bil........samo malo nabivam ja otrok božji, potem pa bodi nabivač :D :P Danes bi bila.... aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :blush: :grrr :whistle: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Ehehe. Jaz bi pa danes bila rada ena velika ....... :afro2: .............Pa polizat bi se pustila. :yes: :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Jest bi bil pa razprodaja... no punce cakam :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 nič lažjega :naughty: pridi z mano MM: halleluja, it's a RudeBoy !!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Prebivalec južne poloble. K me zebe že ko hudič :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Prebivalec južne poloble. K me zebe že ko hudič :angry2: jaz bi pa bil tvoj sosed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 in jaz vajina soseda :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Prebivalec južne poloble. K me zebe že ko hudič :angry2: Hm. Boš moral malo bolje specificirat lokacijo. Kajti na južni polobli imaš tudi Antarktiko. Kjer se verjetno ne bi kaj prida ogrel. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Danes bi bil pirrules, da bi mel rojstni dan pa bi me vse deklice kušuvale in predvsem da bi mel tako kosilo :blush: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ic=15640&st=340 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 sanda ki bi že spacala to šolo in dobila prelepo darilo636 :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se