Andrejaa Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Tam kjer je zmer luštn, pa tud če mau prevč čebla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 pr vajvrci :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 V službi.....haha kdo b si mislu d bom kdj mela tako željo :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Tam kjer je zmer luštn, pa tud če mau prevč čebla :whistle: ???ah ne :rolleyes: čeprav čeblam res preveč,lušnu je tud še kr no,kdo ve V službi.....haha kdo b si mislu d bom kdj mela tako željo :slap: ja jz tud hehe dns si želim da delam 16h svojga dela pa da grem ob pol7zutrej spat vse za poletje in frej dneve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 jst že vem . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Tok pr seb d bi enga zlamala k kanto :krneki: :angry: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 na testiranju nove r1 na kakem južnem dirkališču Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobra Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 na morju, v ribiski hisici na samotnem otoku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 nekje že . . . . . upam da čim prej . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 Brez bolečin in bremen......kot v vetru lebdi pero :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 nek k majo kej sladkega za popapat :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 nek k majo kej sladkega za popapat :xx: :naughty: .....mam zalogo piškotov, mafinov.....hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 :naughty: .....mam zalogo piškotov, mafinov.....hehe :kva2: sam to ni fer ........... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 :kva2: sam to ni fer ........... :cry: A ne d ne, nč od tega ne jem, pa tok mam :evilgrin: ......mislm d bojo dns še kremšnite......vrz mrežo do sm pajkica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 A ne d ne, nč od tega ne jem, pa tok mam :evilgrin: ......mislm d bojo dns še kremšnite......vrz mrežo do sm pajkica pismo, moja mreža po moje ne nese do tebe :blush: sam je pa gosta, bi se use not ujel :P :xx: zakaj pa ne ješ? kako pa loh vse to gledaš :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 pismo, moja mreža po moje ne nese do tebe :blush: sam je pa gosta, bi se use not ujel :P :xx: zakaj pa ne ješ? kako pa loh vse to gledaš :kva1: Morš na bl dolgo nitko dat pa dobr zalučat :grim .....komot vse spravm v tvojo mrežo, k to vse redi pa ni zdravo......komot gledam, še rajš pa druge gledam k se od tega redijo :evilgrin: . Jz bi pa dns šla mal v šoping, mam neke popadke po spomladanski novi garderobi... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 Morš na bl dolgo nitko dat pa dobr zalučat :grim .....komot vse spravm v tvojo mrežo, k to vse redi pa ni zdravo......komot gledam, še rajš pa druge gledam k se od tega redijo :evilgrin: . Jz bi pa dns šla mal v šoping, mam neke popadke po spomladanski novi garderobi... :rolleyes: kva mi prvošiš debelo rit :P ta je že tko, sej usen če še mal :D se morm jaz tud naučit sam druge gledat k se bašejo :xx: sej se trudm..... :blush: JA PEJT :kva2: fajn vreme za zapravlat :unsure: jaz bi tud....uh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 danes bi biu leniuc :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 ???ah ne :rolleyes: čeprav čeblam res preveč,lušnu je tud še kr no,kdo ve Jooj Sanda...ma tle si pa mau falila :rolleyes: ..ti ne čeblaš :blush: ...ti nakladaš :lol1: :lol1: :lol1: Heck bejba :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 na motorju na furi kočevje-dvor ja sei vim andrejaa,..zato te pa tud pokličem ne več ne :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 ja sei vim andrejaa,..zato te pa tud pokličem ne več ne :photo: Pa sj nism rekla d je s tem kej narobe? :winkiss: Še nkol se nism nč prtožvala..jst sam pridn poslušam, pa prou zabavn je :whistle: in mi manka k nč ne pokličeš :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 če t pa sam to manka pol pa tako Danes bi ................bom poklicala Andrejoo :winkiss:(sm jo mislila že učeraj pa ne vem kaj sm čakala) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 FFFFFRRRRRAAAAAJJJJJJ !!!!!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fr3nky Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 bil bi ptica, da bi odleteeeeeeeeeeeeel nekam v 3 krasne, kjer me nebi nihče poznal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se