MAZINGAZETA Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 TURIST... KI LEŽI NA PLAŽI!!!! :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 mučitelj mačk :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 bil bi cel in mobilen :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Hm. Boš moral malo bolje specificirat lokacijo. Kajti na južni polobli imaš tudi Antarktiko. Kjer se verjetno ne bi kaj prida ogrel. :) Lopata in smučke in pasja vprega delajo čudeže ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Hm. Boš moral malo bolje specificirat lokacijo. Kajti na južni polobli imaš tudi Antarktiko. Kjer se verjetno ne bi kaj prida ogrel. :) Samo antarktika nima stalnih prebivalcev, in ko sem rekel prebivalec, sem imel v mislih dezele, kjer se da normalno zivet. Ce te pa ze zanima lokacija, ti pa lahko povem da se ime dezele zacne na b..konca pa na a. Pa punce so baje lepe kot le kaj. Prebivalci te dezele so poznani tudi kot gurmani :grim Samo ne vem pa kako je s pirom :? Tako da ja, danes bi bil tudi B.....ec :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Samo antarktika nima stalnih prebivalcev, in ko sem rekel prebivalec, sem imel v mislih dezele, kjer se da normalno zivet. Ce te pa ze zanima lokacija, ti pa lahko povem da se ime dezele zacne na b..konca pa na a. Pa punce so baje lepe kot le kaj. Prebivalci te dezele so poznani tudi kot gurmani :grim Samo ne vem pa kako je s pirom :? Tako da ja, danes bi bil tudi B.....ec :grim beninec? bolivijec? bosanec? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 (popravljeno) beninec? bolivijec? bosanec? :devil: Juzna polobla Pervy, juzna :grim Popravljeno Januar 23, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Juzna polobla Pervy, juzna :grim Okej bosanec na južni polobli. Happy? :fredy: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Pa jebite se <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Vibrator :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 (popravljeno) Pa jebite se <_< Z veliki veseljem. :grim Samo ne s teboj. Ti bosanđero ti. :lol: Jaz bi pa bil točno to, kar sem: pirrulz, ki je končal ponedeljkov šiht. :) Popravljeno Januar 23, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 jaz pa bi rad bil sladoledar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Član obalne straže na Zlati obali - Queensland. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 povožena žaba :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Medved, da bi se zbudil marca ali aprila (odvisno od vremena :D ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Bolha v bradi. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Jaz bi pa bil točno to, kar sem: pirrulz, ki je končal ponedeljkov šiht. :) Zelo podobno. Ampak bolje. Pirrulz, ki bo končal torkov šiht in se je zdilal za kakšen milijonček + spil fir mal Vizelburger. :grim :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 (popravljeno) pirrulz, vsaj kar se pirov tiče :grim Popravljeno Januar 24, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 driska... taka k se da grgrt :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Jst bi bil pa vse kar se da, sam da se mi ne bi blo treba za to maturo učit. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Jst bi bil pa smučka brez štoperja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Jst bi bil pa vse kar se da, sam da se mi ne bi blo treba za to maturo učit. :BUA: To pa ni problem, lohk si klošar :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 :slap: :lol1: Ali pa kakšn obrtnik.....(kupite petarde,...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Jst bi bil pa vse kar se da, sam da se mi ne bi blo treba za to maturo učit. :BUA: A zdej mate ze januarja maturo :? Mi smo jo mel konc maja. Drugac pa danes bi pa se posebej rad bil v Braziliji :grim -18 v Lj :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Jest bi biu pa kurjač, da bi mal zakuru, k je tko prekleto mraz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se