Ninjaraider Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Dane sm biu ... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Dane sm biu ... :yes: mokr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Sej mi pa nič ne manjka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 žlica majoneze Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Crkljivček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Kmet brez zemjle.... kmet sm ze ....sam še brezzemlje je treba najdit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 kak podaljšek spanja bi ne škodil.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 Diplomirana varstvoslovka... k me tale fax tko mori... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 19, 2009 Deli Objavljeno Junij 19, 2009 Arhitekt :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 19, 2009 Deli Objavljeno Junij 19, 2009 za en odtenk manj lena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Oseba, ki ima zmožnost regulirat vreme... da bi ob dveh na sonce prestavla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Oseba, ki ima zmožnost regulirat vreme... da bi ob dveh na sonce prestavla nekoč je pr nas doma obstajal daljinc za vreme štelat...pa sm ga založu nekje pa mamo dns vreme kakršno pač mamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
butko Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Sokol, da bi se nad te deževne oblake dvignil al pa kr namest motorja po ovinkih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 To kar sm bla..do 15h zaspane d sm nadoknadla za ceu tedn nazaj pomankanja ..spanca :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 izsušeno drevo ki je zelo veselo dežja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 sam jaz... se čist fajn počutm u svoji koži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 če je pajkica dobra, bi jst biu dans pajk sam da me pajkica ne poje po parjenju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 Na morjuuuuu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 na motorčku, p na sončku, in u isti družbi kot do malo prej :naughty: pa d bi mela glas k je dubu noge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 če je pajkica dobra, bi jst biu dans pajk sam da me pajkica ne poje po parjenju sem se ful najedla, me nč ne mika :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 sem se ful najedla, me nč ne mika :wacko: ne vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Zelo slab človk.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Motorist pa bi imel zdravniški pregled za izpit motorja,zdj pa nč,tolk zamujam k ne hodim na motosrečanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 Tam kjer je sonce, ene 300km stran vseeno kje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 kje v južnih krajih ... eh.. sj bom kmal spet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se