vapotek Objavljeno Maj 5, 2006 Deli Objavljeno Maj 5, 2006 Nema to pri meni nekega filozofiranja o stanju duha pa podobnem sranju. Jaz sem čisto nor in to je dovolj da vse nabijem, ampak vseeno s srcem in v nulo izpiljeno tehniko. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 5, 2006 Deli Objavljeno Maj 5, 2006 čakaj, čakaj.. ne, saj ni.. truplo še jaz nabijem....pa ne v smislu nekrofilije... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 5, 2006 Deli Objavljeno Maj 5, 2006 Salomon..pa ne šuha :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 5, 2006 Deli Objavljeno Maj 5, 2006 ženska :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 5, 2006 Deli Objavljeno Maj 5, 2006 em...dons bi biu Nicky Hayden :D al pa lohk kr ostanem on :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 5, 2006 Deli Objavljeno Maj 5, 2006 Ronaldinho.....Da bi se neki nauču pa bi to vedno znal tudi ko se povrnem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno Maj 5, 2006 Deli Objavljeno Maj 5, 2006 trenutno bi bil kaki policaj .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 5, 2006 Deli Objavljeno Maj 5, 2006 trenutno bi bil kaki policaj .) potem bi zvečer dubu batine od kakih 10 huliganov sredi ljubljane :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 6, 2006 Deli Objavljeno Maj 6, 2006 Salomon..pa ne šuha :closedeyes: Smučka? :) :hmm: :grim :grrr Včeraj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 6, 2006 Deli Objavljeno Maj 6, 2006 truplo še jaz nabijem....pa ne v smislu nekrofilije... :D Saj nas ne zanima, kaj počneta z NTS. Niti kdo je kdaj truplo. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 pisatelj ker pisem maturitetni esej iz slovenscine .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Maj 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2006 ...mal manj zaspan,... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 rojen francoz ; priseljen sm; (pišem test) :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Jaz bi pa danes najraje bil vseved, ker pišem zgodovino, pa še angleščino bom vprašan :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 maturanti so zalaufali.. :lol1: saj bo, verjemite mi.. ko pridete na faks, boste imeli vsako leto 10 matur! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 ... včerajšnji HHV. Mater, a mora bit res vsazga dopusta enkrat konec?! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 maturanti so zalaufali.. :lol1: saj bo, verjemite mi.. ko pridete na faks, boste imeli vsako leto 10 matur! verjamem ja... sam sej ves, zacetek je zmer tezk :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Na prvem dnevu 3 mesečnega plačanega dopusta :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 v penziji ampak s temi leti :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 (popravljeno) ...nekje v enih južnih krajih, bi mal poležavala... mmmm Popravljeno Maj 8, 2006. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Nekje (skoraj kjerkoli) na dopustu z možgani na OFF!!! :D Uf, kaj bi dal za to!!! :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 Slavoj Žižek. Ampak samo glede pameti (okej, pa keša). :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 dans bi bil ravnatelj šole pa bi vse učitlje mučil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 good one pir.... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2006 Deli Objavljeno Maj 8, 2006 ...nekje v enih južnih krajih, bi mal poležavala... mmmm jz bi se kr pridružla :grim dovoliš :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se