Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

pošten plan,no k bomo pa glih še v parizu gremo pa lohka še mal u uno tardečo četrt pogledat,še enkrat mi ne bo škodlo .) še sreča da bo kmal drug let :grim

:lol1: :lol1: .......kmal bo leto 2007 :grim ......sam kaj ko bo treba še počakat pol ene 6 mescow da bo poletje in počitnice :cry: .....no sej bo zlo kmal.... :grim ..... lohk bomo še ceu pariz okol premetale :lol1: :lol1: :lol1: jest bi bla rajš w parirzu :trance_33_sleep:

Objavljeno

pošten plan,no k bomo pa glih še v parizu gremo pa lohka še mal u uno tardečo četrt pogledat,še enkrat mi ne bo škodlo .) še sreča da bo kmal drug let :grim

mislm da bi naju od mine stric z prvim avionom domov poslal :lol1: :lol1:

Objavljeno

mislm da bi naju od mine stric z prvim avionom domov poslal :lol1: :lol1:

:grrr :nono: ......zih nebi........bi hotu da še dol ostaneta :grim :lol1:

Objavljeno

a verjameš da sem jz tud takih misli :grim

sam doma pa že ne bove ostale probale bove kar bo pa bo,sej mogoč se pa še kej spreobrneve .)

Objavljeno (popravljeno)

Bejbe moje tkole bo .......drug let gremo probat...če prežwimo wso bedo in blišč afrike pridemo nazaj in gremo pol naslednje leto s5...... če pa ne...pa pač ne :lol1: šit hepns :D...če pa nas prej dam pošle....nas bo...ampak ni tak....tko da.......ga pokličem....se zmenim naj nas črnčki čakajo na letališču z motorji :OK: žwauce nej stran odpelje :grim kufri pa se bodo za nami prpelal pa bo :lol1: :lol1: :lol1:

:010

Popravljeno . Popravil mina_15
Objavljeno

sam to mi povej a misliš da imajo dol Illy kofe pa internet,ker če tega ne bom mam občutek,da bomo težko preživele :hmm: ampak za probat je pa vsen :grim

Objavljeno

lahko se prideš na moj dormeo mal ulešt je še gorak :naughty:

Objavljeno

lahko se prideš na moj dormeo mal ulešt je še gorak :naughty:

Tvoj jogi je meni takisto gorak.

Objavljeno

jogi ....

Da bi se kdo nate ulegel? Ne vem če bi blo dobro za križ. :grrr

Jaz pa bi danes res, res bil rad na motorju, pa se ni izšlo :(

Objavljeno

to kar sem bila danes :OK:

da bi blo vsak dan tako

Objavljeno

sam to mi povej a misliš da imajo dol Illy kofe pa internet,ker če tega ne bom mam občutek,da bomo težko preživele :hmm: ampak za probat je pa vsen :grim

:hmm: :hmm: kawa je ....sam nwm če je Illy :hmm:

internet pa tut je :grim ....k ga more imet k direktor parih podjetij..tko da......pomojem imajo dol wse kar rabmo.če pa kej ni....pa sabo wzamemo :grim

lp mina

Objavljeno

Delal družbo Simonu :grim

In kaj bi vidva zgoraj brez ocenjevala?

Drugače pa bi danes bil Master Yoda in bi s svojo lasersko sabljo enega tripera razsekal na 198 kosov, potem pa šel mrtvohladno na pir.

Objavljeno

Drugače pa bi danes bil Master Yoda in bi s svojo lasersko sabljo enega tripera razsekal na 198 kosov, potem pa šel mrtvohladno na pir.

naj ti razlozim kot otruku. :hmm:

Objavljeno

naj ti razlozim kot otruku. :hmm:

Kaj pa je otruk? Mogoče sladica, nekaj podobnega kot ratluk? :P

Objavljeno

:OK: js tut :grim :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!