_Fingi_ Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Ne želim si biti nič posebnega. Samo namesto na šihtu bi danes bil na Zbiljah na kofetku :rolleyes: :rolleyes:
bmwslo Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 jz bi bla kreten :010 Zelo zanimiva želja. :hmm:
minca Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Zelo zanimiva želja. :hmm: :grim....samo ne morem bit :cry:
GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 :grim....samo ne morem bit :cry: Kretenka...? bi šlo... :winkiss:
minca Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Kretenka...? bi šlo... :winkiss: to bi pa šlo....sam jz bi bla (tisti) kreten :grim
GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 to bi pa šlo....sam jz bi bla (tisti) kreten :grim Ne bo šlo, je že oddano. :whistle:
fossil Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 to bi pa šlo....sam jz bi bla (tisti) kreten :grim Ne bo šlo, je že oddano. :whistle: ustrežemo vsem pobožnim željam, seveda po primernih cenah :whistle:
igr Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 komar...da vidim če bi jaz tut lahko bil tak tečn
minca Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Ne bo šlo, je že oddano. :whistle: sej vem :whistle: :whistle: oddano že večim :whistle: ustrežemo vsem pobožnim željam, seveda po primernih cenah :whistle: :o.... ne ne..ni treba :D dons si žlim bit pilica za nohte :evilgrin:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 sej vem :whistle: :whistle: oddano že večim :whistle: :o.... ne ne..ni treba :D dons si žlim bit pilica za nohte :evilgrin: Jst tud,jst tud :bounce:
minca Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Jst tud,jst tud :bounce: a bolj ta groba....al nežna? :naughty: :naughty: jz sm ta nežna :rolleyes: :evilgrin: tko da..... :D
GREY WOLF Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 a bolj ta groba....al nežna? :naughty: :naughty: jz sm ta nežna :rolleyes: :evilgrin: tko da..... :D jst sem ta groba... :naughty:
fossil Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 dons si žlim bit pilica za nohte :evilgrin: upam da ti rata :slap: wtf?
minca Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 upam da ti rata :slap: wtf? maš kej proti,da bi to bla? :blink: :grrr
fossil Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 maš kej proti,da bi to bla? :blink: :grrr proti nič, mam pa firbčen značaj :whistle:
minca Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 proti nič, mam pa firbčen značaj :whistle: opažam :grim..... dons bi bla pa rada nekje v malih možganih od nekoga :whistle: :blush:
fossil Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 opažam :grim ..... dons bi bla pa rada nekje v malih možganih od nekoga :whistle: :blush: v mojih je še dovol prostora, zagotavljam :blush:
Sparx Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 v mojih je še dovol prostora, zagotavljam :blush: :hmm:
minca Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 v mojih je še dovol prostora, zagotavljam :blush: :lol: :lol: a grem lohk v tvoje pol :naughty: ? :winkiss: :hmm: :hmm: :rolleyes:
fossil Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 :lol: :lol: a grem lohk v tvoje pol :naughty: ? :winkiss: ti kr ulet B)
minca Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 ti kr ulet B) evo....že letim :naughty: ...počaki me :D :D :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se