PERO58 Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 kar zakrulilo mu je ob misli kaj bi počel z njo.... Kaj bi jo pojedel :?
_THUNDER_ Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 pardon dragi pirrulz..... zgleda, da te vid zapušča, ker to niti približno nisem jaz.... .) zakaj se je čohal? zato... njegov način privabljanja žensk....
Rokovnjač Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 (popravljeno) Ewo še rokovnjaške rite... :OK: Popravljeno Marec 14, 2006. Popravil ROKOVNJAČ
Ice Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 DRAGI FORUMAŠI, PREBERITE PODNASLOV TE TEME, PREDEN OBJAVITE KAKRŠENKOLI NOV KAKEC! some should at the very least be able to read befor posting.
Babi Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Še par centimov pa bo čist kopn......
Guzzila Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 A vam je tale kaj znana? To je tista pravnica, ki je prodajala Alfo 147 s pomočjo svojega telesa. :OK:
Vojč Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 To je tista pravnica, ki je prodajala Alfo 147 s pomočjo svojega telesa. :OK: in jo uspešno prodala :D :grim
vulcan Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 To je tista pravnica, ki je prodajala Alfo 147 s pomočjo svojega telesa. :OK: V rekordno hitrem casu :D
PERO58 Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 To je tista pravnica, ki je prodajala Alfo 147 s pomočjo svojega telesa. :OK: Sem resen kupec! :wacko:
Guzzila Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 in jo uspešno prodala :D :grim Javilo se je kar cca. 240 kupcev - celo iz Avstrije in Italije (kot da tam že nimajo dovolj Alf :P ).
Lowrenc Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 (popravljeno) Zelen Ducati :eek: Ne me jebat :hmm: Popravljeno Marec 23, 2006. Popravil Lowrenc
_THUNDER_ Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 res huda beyba.... puslušajte njeno izpoved... >HUDA<
SiR Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Zelen Ducati :eek: Ne me jebat :hmm: Matrix special edition. res huda beyba.... puslušajte njeno izpoved... >HUDA< saj je kul fora, ampak a si kdaj pomislil, da lahko koga malo kap rukne?...
Fius Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 res huda beyba.... puslušajte njeno izpoved... >HUDA< u PM... ni me kap, me je pa :blink: vrgl skor s stola in mi ga tako pomanšal, da še tri dni ne bo erekcije ...
Brdaus Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Njene rdeče očke so mi bile najbolj simpatične.... :OK: Zdej grem pa gate zamenat....
Gregc Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 (popravljeno) res huda beyba.... puslušajte njeno izpoved... >HUDA< Ne me je*at s takimi :xx: Jz že res tisto pričakujem kaj bo zdaj, pol pa tole... :closedeyes: Popravljeno April 11, 2006. Popravil Gregc
Gallus Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ... res je huda ...
Tanjuška Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ... res je huda ... ej sj ne da bi hotla morit, ampak, če je kera varjanta, da bi še kerga tipa gor dal, sj ni treba da je čist nag lahko je sam zgori brez, pa slike motosvetovcov so zelo zaželjene, pol bom pa tud jz mogoče kero mojo zgori brez dala
Brihta Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 ej sj ne da bi hotla morit, ampak, če je kera varjanta, da bi še kerga tipa gor dal, sj ni treba da je čist nag lahko je sam zgori brez, pa slike motosvetovcov so zelo zaželjene, pol bom pa tud jz mogoče kero mojo zgori brez dala Sam da pridem do svojga racunalnika dobis mojo izpred nekaj let :yes:
king Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 ... pol bom pa tud jz mogoče kero mojo zgori brez dala ...ne upaš, ne upaš, ne upaš,.... :010 :010 :010 ...sej vem da ne upaš :lol1:
Nagaya Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 (popravljeno) ej sj ne da bi hotla morit, ampak, če je kera varjanta, da bi še kerga tipa gor dal, sj ni treba da je čist nag lahko je sam zgori brez, pa slike motosvetovcov so zelo zaželjene, pol bom pa tud jz mogoče kero mojo zgori brez dala nagi deci tle in tle če nimaš dostopa se žali TLE motosvetovce maš tle če iščeš fukpartnerja ne pozabi nalimat svoje gole fotke tle hvala za pozornost in nasvidenje Popravljeno April 12, 2006. Popravil Nagaya
Špilferderber Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 (popravljeno) Spet prišel je tisti pomladni dan, ko treba dat bo zimske gate stran, si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rožaste špangice. A kaj se čudo čudno tu godi, tangice premajhne so za številke tri! Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo? Je bilo predolgo zimsko spanje, zdaj pa je porazno tole stanje. Nič ne pomaga jok in stok, treba bo v nov naskok! Zdaj sta na vrsti regrat in solata, da bo spet manjša zadnja plata, pa treba stopit bo na planine, da lepše bodo te obline. Saj zdaj je konec dolge zime, fantje že cedijo sline, zato le pazi draga punca, da se špeh okrog ne gunca. :huh: Popravljeno April 12, 2006. Popravil Špilferderber
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se