Broj Jedan Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 ej sj ne da bi hotla morit, ampak, če je kera varjanta, da bi še kerga tipa gor dal, sj ni treba da je čist nag lahko je sam zgori brez, pa slike motosvetovcov so zelo zaželjene, pol bom pa tud jz mogoče kero mojo zgori brez dala ys ma svojo fotko u profilu brez krpice textila ali druge vrste oblačila na sebi ... :blush: pa ni z damslke strani nbenga taprawga nawdušenja nad mojo izrazito krasoto :hmm: :lol1:
šokac Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Ja, kaj tako gledate? Kaj mi ne smejo biti "všeč taka dekleta", v takšnih letnih oblekcah... untitled.bmp
Einherjar Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 nagi deci tle in tle če nimaš dostopa se žali TLE motosvetovce maš tle če iščeš fukpartnerja ne pozabi nalimat svoje gole fotke tle hvala za pozornost in nasvidenje Ce se ne motim sem samo jaz zgoraj brez od motosvetovcev, tako da lahko samo jaz deklico vidim zgoraj brez... Slike na pm :)
Gallus Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 ... da slučajno tle ni čutiti malo ljubosumja :? :? ... (oprostitestariminsenilnimpress :naughty: )
Brdaus Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Ce se ne motim sem samo jaz zgoraj brez od motosvetovcev, tako da lahko samo jaz deklico vidim zgoraj brez... Slike na pm :) :grrr nisi nisi, poglej Batkota.... tut on kaže svoje kocine na trebuhu :lol1:
Nagaya Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 (popravljeno) pa ne pozabit na Batzajlo :) in pervya...oba zgoraj brez :) Popravljeno April 12, 2006. Popravil Nagaya
Sanda7 Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 ok gdaj bomo pa vidli te možakarje spodaj brez :hmm: aja pa če boš šla nage dedce gledat v moja nebesa mi lahko tud kakšnega gor butneš :grim
Broj Jedan Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Brez komentarja :) glede na izbor je res bolje: brez komentarja :devil:
Tomozuki Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 (popravljeno) glede na izbor je res bolje: brez komentarja :devil: Jaz nevem, kaj ene ne vidijo kaj na sebe navesijo? Kot, da bi jo vrgel skozi štrik s perilom. Če tako (še posebno kot je ona zelena) za ptičje strašilo na polje postavim, ptiči še lansko koruzo nazaj prinesejo :kva2: Popravljeno April 16, 2006. Popravil Tomozuki
Ćardak Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 za ptičje strašilo na polje postavim Mogoče bi delovalo :blink:
Broj Jedan Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Jaz nevem, kaj ene ne vidijo kaj na sebe navesijo? Kot, da bi jo vrgel skozi štrik s perilom. Če tako (še posebno kot je ona zelena) za ptičje strašilo na polje postavim, ptiči še lansko koruzo nazaj prinesejo :kva2: pust jh tm ker so - ti wsaj lanskoletne koruze ne bo treba s polja posprawlat .. :lol1: Pa to ni še nič - najhujših nisi niti slikow - kaj ys vidim, ko hodim ob 06:30 na Polikliniko na terapijo z avtobusom (tam ni parkplatzof .. sam kassirerji) ... enedvakrat sm hotu kr z avtobusa pobegnt in zato, ker nism, mi je blo potem cew dan slabo :SS
Lobo Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Verjetno imajo enako mišlenje o nas nemotoristi, ko nas vidijo v bojni opremi. Daj ne sodite ljudi po tem kako so oblečeni. Če jim je všeč, naj bodo šekasto našemljeni. Tudi nas so starci gnjavili glede našega stila oblačenja. Še pomnite tovariši?
Broj Jedan Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Verjetno imajo enako mišlenje o nas nemotoristi, ko nas vidijo v bojni opremi. Daj ne sodite ljudi po tem kako so oblečeni. Če jim je všeč, naj bodo šekasto našemljeni. Tudi nas so starci gnjavili glede našega stila oblačenja. Še pomnite tovariši? sy ne obsojam stila ... tega da fant kaže pol zadnjice iz hlač hlamudrač, ali deklica popek, trebuh in prve sramne dlačice na njem .. naj se oblačijo kakor jim veleva mladost ... ampak nekatere pupice pa dejansko ne obvladajo stila .. štekaš? In hodijo okoli kot da bi jih na Rdečem Križu na silo oblekel Plut ali Trobec. :devil: ali :devil:
Tanjuška Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Mal ena taka bl samozavestna slikica, jao ka pi* delajo, še men je narodn. Mal ena taka bl samozavestna slikica, jao ka pi* delajo, še men je narodn.
Broj Jedan Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Mal ena taka bl samozavestna slikica, jao ka pi* delajo, še men je narodn. Tele bi se pa še Trobec izogniw - razen če ne bi hotew prodajat ocvirkow .. :lol1:
Nagaya Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 hitro sem, pa kupit kaj za oblečt, da ne bodo tako brez okusa oblečene naokoli hodile
Broj Jedan Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 hitro sem, pa kupit kaj za oblečt, da ne bodo tako brez okusa oblečene naokoli hodile Ali ti vedno hodiš oblečena v vibrator ali samo občasno? :blush:
moto rider Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Mal ena taka bl samozavestna slikica, jao ka pi* delajo, še men je narodn. Men so pa všeč. :hmm:
Broj Jedan Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 občasno pa res :photo: in ... :hmm:
Broj Jedan Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 je veznik... ... ki včasih nadomešča samoumevno vprašanje .. :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se