fossil Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 ko pa to PREHTIŠ, je pa neki narobe :devil:
vojak25 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 pol z motorja dol padeš :grim
SEOI-NAGE Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Mene pa zanima zakaj so vse dobre babe na Suzikah... :OK: :OK: Ali je to le nakljčje ? :? :kva2:
Špilferderber Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Mene pa zanima zakaj so vse dobre babe na Suzikah... :OK: :OK: Ali je to le nakljčje ? :? :kva2: Pussywagon.. .)
fossil Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Pussywagon.. .) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
fossil Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 evo, ta pa ni na suzik :devil:
XDR Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 lepih deklet je pač vedno premalo! :P
Ski_Fanatic Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Mene pa zanima zakaj so vse dobre babe na Suzikah... :OK: :OK: Ali je to le nakljčje ? :? :kva2: Hja...kante ne vžgejo, pol pa se lahko še bejbe gor slikajo :naughty: :whistle:
Pervy Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 v soboto med delom se mi je v aparat zataknilo tole :blush:
fossil Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 takšno delo bi tut js opravlav :OK:
Lobo Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Mene pa zanima zakaj so vse dobre babe na Suzikah... :OK: :OK: Ali je to le nakljčje ? :? :kva2: To velja samo za NEMotosvetovke, ki nimajo pojma kaj je motor. Dobre Motosvetovke se slikajo na Ducatiju. Hja...kante ne vžgejo, pol pa se lahko še bejbe gor slikajo :naughty: :whistle: Dedi pa porivajo. :whistle:
vapotek Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 v soboto med delom se mi je v aparat zataknilo tole :blush: Kak je te lahko falila žogico?
Špilferderber Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Kak je te lahko falila žogico? držanje za štango jo je toliko vzburilo, da je pozabila na žogice.. človek bi rekel temu začetniška navdušenost in predvsem neizkušenost..
Lobo Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 držanje za štango jo je toliko vzburilo, da je pozabila na žogice.. človek bi rekel temu začetniška navdušenost in predvsem neizkušenost.. Še sreča, da je bil stric Pervy v bližini. Jo bo že on naučil igranja s palico in žogico.
fossil Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 lahko da je punca sramežljiva(živčna) pred objektivom, li pa je bil to le suhi trening (beri=nabijanje v prazno), zares pa se je začelo ko je PERVY odložil fotoaparat :love1:
šokac Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Mene pa zanima zakaj so vse dobre babe na Suzikah... :OK: :OK: Ali je to le nakljčje ? :? :kva2: :hmm: Kje si pa ti videl kako dobro babo na Suzikah?
hector Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 :hmm: Kje si pa ti videl kako dobro babo na Suzikah? Na Suziki? Recimo tale..... - ženske že vedo.....
Pervy Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Na Suziki? Recimo tale..... - ženske že vedo..... no no no ker vem kako rit ma v resnici (ženska na sliki jasno) morem rečt da ji sedenje na suzi definitivno pokvari izgled riti :devil:
vapotek Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 no no no ker vem kako rit ma v resnici (ženska na sliki jasno) morem rečt da ji sedenje na suzi definitivno pokvari izgled riti :devil: Jaz sicer ne vem kako rit ma v resnici, ampak na tej sliki zgleda ko čupavi ded. :grim
Pervy Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Jaz sicer ne vem kako rit ma v resnici, ampak na tej sliki zgleda ko čupavi ded. :grim hja herbal essence pa to!!! kaj ne veš da je to glavni hit med motoristi zdaj???? :slap: kolko te poznam se je nebi branil :devil:
vapotek Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 hja herbal essence pa to!!! kaj ne veš da je to glavni hit med motoristi zdaj???? :slap: kolko te poznam se je nebi branil :devil: vem ja, samo sem bil 100%, da ga uporabljajo samo čoperisti. zakaj bi se je pa branil? malo spustiš rolete, spiješ enih par pa je.
fossil Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 a kdo misl da stanti niso za pi..e?!
SEOI-NAGE Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 To pa je strupeno... Baba pa motor :OK:
Rude Boy Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 no no no ker vem kako rit ma v resnici (ženska na sliki jasno) morem rečt da ji sedenje na suzi definitivno pokvari izgled riti :devil: to je zaradi slabih kopalk ! drugače je guza na Suzi OK ! .)
igr Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 a kdo misl da stanti niso za pi..e?! Mater, ampak ji je na ksihtu videt da jo je strah ko pesa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se