andrejba Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 suzika da... še ena lepa z gixxxerjem http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...st&id=80913 pa naj kdo reče, da je prevč oblečena.. koga briga.. važn da lepo zgleda in da je na gixxxerju
SEOI-NAGE Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Važno da je bjonda pa na gixxerju.. Tudi jaz tako pravim.. :OK: :OK:
Brihta Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Važno da je bjonda pa na gixxerju.. Tudi jaz tako pravim.. :OK: :OK: A arjave pa črne pa niso kul :? A blontna mora bit naravna al je laka poplajhana :hmm: :doze:
Wobewt Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 A arjave pa črne pa niso kul :? A blontna mora bit naravna al je laka poplajhana :hmm: Ta bjontne so za tipčke brez domišljije, b'reku Picasso. Al Casanova? :hmm: B)
Brihta Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Ta bjontne so za tipčke brez domišljije, b'reku Picasso. Al Casanova? :hmm: B) Uff, še sreča. Sem že mislu da moram svoji ultimat postavit-pober se al se pa na blond poplajhi :blush:
Wobewt Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Uff, še sreča. Sem že mislu da moram svoji ultimat postavit-pober se al se pa na blond poplajhi :blush: :grim Ultimati so za pusije, taprav desc se pogovori... B) :yes:
Anubis Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 :grim Ultimati so za pusije, taprav desc se pogovori... B) :yes: Upgrade, mojster Wobewt... Pravemu descu se sploh ni potrebno pogovarjat za usklajevanje, ker se njegova ženska že zaradi napačne misli sama kaznuje, brezpogojno. Ultimati smo gorje prinesejo v hišo. Kakšno usklajevanje.
Wobewt Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Pravemu descu se sploh ni potrebno pogovarjat za usklajevanje, ker se njegova ženska že zaradi napačne misli sama kaznuje, brezpogojno. Ja, v žaru sm pozabu dodat, da ....nato sledijo batine. Kazen mora biti hitra & učinkovita! Samokaznovanje sledi po tem, ko žena sprejme tako razlago. B) :yes:
Mih'c Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 Ej pa kle je samo ''nakaldanje''. A ni to topic za slike :) <_< lp
XDR Objavljeno September 24, 2006 Opozori Objavljeno September 24, 2006 Kaj pa ko bi enkrat gledali motorje in ne "deklet" z umetnimi joškami? umetne joške.... :yawn:
Mih'c Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Malce ''pozabljen'' morski razgled.... :)
Ćardak Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Pomoje bi blo to temo treba preimenovat v samo "dekleta" ker zdej je konc poletja pa ...... kaj za vraga bomo dajali u to temo?!?! :whistle: :whistle: :whistle:
Pravokotar Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 ... поздрав из неког другог града...
lojzek Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 ... поздрав из неког другог града... Kje so ble take, ko sem še punco iskov.... :OK:
vapotek Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 (popravljeno) ... поздрав из неког другог града... A koji ti grad to bješe burazeru? Popravljeno September 27, 2006. Popravil vapotek
Pravokotar Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Маринкова Бара сигурно није, али је исто дивна панорама, хехехе... :naughty:
halls Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Маринкова Бара сигурно није, али је исто дивна панорама, хехехе... :naughty: Nimam pojma o cirilici! :blush: Prevod,prosim.
MARE 65 Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 (popravljeno) Nimam pojma o cirilici! :blush: Prevod,prosim. Ko ti je kriv, što nisi bio u armiji... .) Popravljeno September 27, 2006. Popravil MARE 65
halls Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Ko ti je kriv, što nisi bio u armiji... .) Daj no, prevedi mi! Al ti tut nimaš pojma,kaj piše? :?
regi Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Ko ti je kriv, što nisi bio u armiji... .) V šoli smo se učili te čudne pisave :slap: ; v armiji smo jo pa izpilili do konca! :whistle: Lp Regi
halls Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 V šoli smo se učili te čudne pisave :slap: ; v armiji smo jo pa izpilili do konca! :whistle: Lp Regi saj sem se je jaz tut učil, samo zdaj nimam pojma! Ne vem, zakaj mi kdo od vas "armijcev" ne prevede. Dvomim v vaše "piljenje" cirilice v vojski. Kaj ste kaj vi pilili?
Staycool Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 vi ste se u vojski drsali, mi smo pa na 'netu gor zrasli: link :P Marinkova Bara sigurno niјe, ali јe isto divna panorama, hehehe ... pozdrav iz nekog drugog grada...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se