Lobo Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 Valda, pa še en kur*ev mehanik zakriva ravno na najleši del mašine. Če bi moj mehanik imel takšno rit, bi vsak dan pri njem visel z avtom. No ja, vsaj dokler bi imel kaj perja v denarnici.
Insallah Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 :naughty: Sem se lepijo samo homemade fotke :angry:
krava Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 Sem se lepijo samo homemade fotke :angry: ...a morda ni? :hmm: :naughty:
Insallah Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 (popravljeno) ...a morda ni? :hmm: :naughty: Kot kaže, je pobrana z neta :angry: Popravljeno November 22, 2005. Popravil Insallah
lojzek Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 (popravljeno) Kot kaže, je pobrana z neta :angry: Ampak edn jo je (teto) verjetn "doma naredu" :hmm: - home made :OK: BTW- uzuni je zima, kje bi dobu kaj u letni haljini? Popravljeno November 23, 2005. Popravil lojzek
Leon Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Sem se lepijo samo homemade fotke :angry: Kaj pa če potem mojo ženo prepoznaš ?
Insallah Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Kaj pa če potem mojo ženo prepoznaš ? Ji pa premalaj ksiht. Sem se lepijo samo fotke, ki smo jih sami posneli. Za smetenje s fotkami iz neta so druge teme. :angry:
Leon Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Kdo je omenil, da jo prepoznaš po "obrazu" :?
Insallah Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Kdo je omenil, da jo prepoznaš po "obrazu" :? OK, štekam. :D Saj mogoče jo pa res lahko prepoznam :lol1: To samo pomeni, da sam ne obdeluješ dovolj dobro lastnega vrta :whistle: :) Nice to meet you O:-)
vapotek Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Naj še jaz dodam par slikic iz letošnje Pule :blush: .
Insallah Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 mmmmmm. Sploh tazadnja :wub: :yes:
vapotek Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Še 3 Čehinje iz letošnjega Moto GP-ja v Brnu. Čeprav mogoče na sliki ne zgledajo ne vem kak, so bile v živo neverjetne :wub: . So pa odkorakale prehitro mimo, tak da mi jih ni uspelo pofotkat odspredaj :( !
Insallah Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Hm. Ne vem no. Mi še vedno bolj dopade una iz Pule :photo:
GrCaR Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 BTW- uzuni je zima, kje bi dobu kaj u letni haljini? moto sejm EICMA => jih je blo kr neki lepih (pa vročih) :OK:
MARE 65 Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Se pravi iz sejma velja, ni sicer moja fotka, je pa od kolega ( ne bo zahteval avtorskih pravic ) V glavnem ena luštna......rumeno - črna..........Yamaha mislim......... :OK:
Lowrenc Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 K sm gledou Pecotove slike iz Milana sem kar na ene par slikah tole zgornjo gospodično zasledu! Peco! Nalimaj tisto, k se vid dekolte!! :OK:
Lowrenc Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Da se tema malo oživi :naughty: To je največ kar mi je ratal... Tangic pa ni hotla pokazat :BUA:
Insallah Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Sklepam, da je bilo to tudi vse, kar je "dala" od sebe? :hmm:
lojzek Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Da se tema malo oživi :naughty: To je največ kar mi je ratal... Tangic pa ni hotla pokazat :BUA: Če bi to hotel gledat (hlače)... Grem lohk lutke po izložbah gledat :hmm:
_THUNDER_ Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Pa še za to jo je moral na mrtvo napit, glede nato da so v ozadju neke flaše... :OK: evo še eno s Pule......je kdo omenil mrežno pečenko.. :kva2: ok. zadnja s Pule... če želi kdo komplet fotk brez cenzure, naj mi piše na naslov: (Božiček Božičko, Severni tečaj 1a)......ali pokliče mojega managerja Rudolfa....
vojak25 Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 če želi kdo komplet fotk brez cenzure, naj mi piše na naslov: (Božiček Božičko, Severni tečaj 1a)......ali pokliče mojega managerja Rudolfa.... Hehe, tazga božička bi rabu, jebeš štunfe pa rokavičke :lol1: :grim
garfield Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 ... ok. zadnja s Pule... če želi kdo komplet fotk brez cenzure, naj mi piše na naslov: (Božiček Božičko, Severni tečaj 1a)......ali pokliče mojega managerja Rudolfa.... Nice :OK: Zdj vem kva mi bo božiček mogu prnest :kva2: :naughty:
krava Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Je dumača, a ni izpod mojih rok.... :grim Je, ali ni, ona?? :cry:
BlackDoc Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 če se ne motm je to ena izmed foxy teens :hmm:
krava Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 naj te ne zavede, link slike... :grrr storjeno namerno... :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se