vojak25 Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 jz še zmer ne vem kdo naj bi bile ti dwe :blink:
tonč Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 u tale je bla pa včasih moja sodelavka... mislim da mam še vedno njeno telefonsko :) baje je zdej na zavodu za zaposlovanje :lol1: si pač boljša :worship:
straza Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 (popravljeno) to je domač poizvod (naj bi bil) Popravljeno Februar 4, 2006. Popravil straza
SiR Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 ... dokaži ... :grim :grim :grim Mi jo je dala, sem preveril, z bejbo sem zvečer zmenjen... :OK:
Lobo Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Mi jo je dala, sem preveril, z bejbo sem zvečer zmenjen... :OK: Samo ne telefonske od sodelavke in nisi zmenjen z Nagayino sodelavko. Ti si ta zadnji, komu bo Nagaya dala sodelavkino telefonsko. Pa še takrat ne verjamem, da jo boš upav vzet. Aja, pa tak mimogrede, se mi Nagaya bol dopade kot ta sodelavka.
Mte :) Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 tale "nagayina sodelavka" je fejk... use skp je v photoshopu narjen ;) sj je na suxu tud
Brihta Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 (popravljeno) tale "nagayina sodelavka" je fejk... use skp je v photoshopu narjen ;) sj je na suxu tud Pa si to sam zgruntal al ti je kdo povedu :hmm: Popravljeno Februar 5, 2006. Popravil Brihta
lojzek Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 to je domač poizvod (naj bi bil) :rolleyes: :worship: Še mal, pa bo pomlad .)
Ganges Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 tale "nagayina sodelavka" je fejk... use skp je v photoshopu narjen ;) sj je na suxu tud :lol1:
Pervy Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 to je domač poizvod (naj bi bil) nope, žal je češki :wub:
Jurij Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 sej ni važn od kje je.. sam da je... :grim pa da nam oftopik.. kaj dobiš če križaš rejverko z bajkerco... ?
Lobo Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 pa da nam oftopik.. kaj dobiš če križaš rejverko z bajkerco... ? Auspuh je pa fejst rjast.
Tedybear Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 sej ni važn od kje je.. sam da je... :grim pa da nam oftopik.. kaj dobiš če križaš rejverko z bajkerco... ? Josipo Lisac (u ranim danima) :kva2:
lojzek Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Sm tale link dobil po mailu :blush: , pa nisem vedu, kam ga prpopat.... :hmm: Mal je mimo teme, ampak mislm da ni slab http://www.maw.ru/index.php?pb=s
pirrulz Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 Sm tale link dobil po mailu :blush: , pa nisem vedu, kam ga prpopat.... :hmm: Mal je mimo teme, ampak mislm da ni slab http://www.maw.ru/index.php?pb=s Oproščeno ti je. B) Cesar je milostljiv. :grim
JMatic Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 hehehe :naughty: :naughty: :photo: :photo: pa mal je treba gumbke zgori poklikat ;>
Pervy Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 kliknite sem http://misshit.models-eu.com/finalistke.php si poglejte deklice in BTW še oddajte glas za zelo prijazno št. 10 - Barbara ŠUŠEL. glasovanje se zaključi jutri 10.2. ob 19.00 tako da lahko date tudi 2 glasa. pervy se vam zahvaljuje :OK:
Bojč Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 BTW še oddajte glas za zelo prijazno št. 10 - Barbara ŠUŠEL Mene ni povsem prepričala. Bi rabu še kšno dodatno fotko-po možnosti iz privat zbirke!! :naughty:
Zdrawc Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 za zelo prijazno št. 10 - Barbara ŠUŠEL. Kje pa ta pire toči :?
pirrulz Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 kliknite sem http://misshit.models-eu.com/finalistke.php si poglejte deklice in BTW še oddajte glas za zelo prijazno št. 10 - Barbara ŠUŠEL. glasovanje se zaključi jutri 10.2. ob 19.00 tako da lahko date tudi 2 glasa. pervy se vam zahvaljuje :OK: Velecenjeni kolega, glas oddan. Sicer mi je bla ena druga bolj všeč, ampak za kolege se potrudim. B) (BTW dolžn si mi pir :D :devil: )
Brihta Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 Velecenjeni kolega, glas oddan. Sicer mi je bla ena druga bolj všeč, ampak za kolege se potrudim. B) (BTW dolžn si mi pir :D :devil: ) Kera pa?? Moja sošolka trenutno vodi :yea1:
Pervy Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 Kje pa ta pire toči :? nikjer, zato pa njen fant in moj prijatelj toliko rajše odpre vrata kleti kjer je takšno vino da še jaz piva ne pogrešam (radgonarulespress) :grim :OK: hvala za glasove, ne pozabite še jutri enkrat kliknit :whistle:
pirrulz Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 Kera pa?? Ne morem se odločit. Izbor sem znižal na dvanajst, več pa ne gre. :fredy: Moja sošolka trenutno vodi :yea1: Bo stric pirrulz prišel enkrat malo na obisk na to vašo izobraževalno ustanovo. :devil: :grim
Pervy Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 no dajmo še en glas danes do 19.00 :OK: kliknite sem http://misshit.models-eu.com/finalistke.php si poglejte deklice in BTW še oddajte glas za zelo prijazno št. 10 - Barbara ŠUŠEL. glasovanje se zaključi jutri 10.2. ob 19.00 tako da lahko date tudi 2 glasa. pervy se vam zahvaljuje :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se