Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pravkar sem vrgel dol in zagnal program google earth.

Za kaj pravzaprav gre: Cel planet v detajlih, poskeniran iz vesolja s tako resolucijo, da te kr mal zaskrbi kje boš avto parkiral, da te žena ne zaloti, da si pravzaprav tam kjer nebi smel biti :) .

No tko zlo hudo ni, ampak bo kmal tako.

Sicer pa sprobajte sami, najdete ga pa na googlu.

Impresioniral me je Bagdad, in ko vidiš za kakšno mesto gre ti je takoj jasno da Američani nimajo tam kaj iskati. :D

Pa vi? Ste našli kej zanimivega?

Objavljeno

Jep, ravno včeraj sem se sprehajal po Istanbulu. Ampak me moti, da je ravno Golden horn popolnoma meglen. Pa splača se pogledat Mexico City - osje gnezdo.

Objavljeno

Hja,lihkar se sprehajam po najzahodnejšem koncu Evrope na Portugalskem in obujam spomine, kako sva s frendom tam obtičala za 2 uri (AvtobusiŠtrajkalPress :whistle: )

Drgač pa kr zanimiva zadevščina,ni kej :D

Objavljeno

hudoooo... potuuujeeeeeeeem :yea1:

Objavljeno

A ni ta program plačliv? Kokr sem jst prebral je tko, da tolk kokr plačaš, tolk maš natančno sliko :)

Bom pa zdele snel dol, pa da se vidmo :D

Objavljeno

Nič ne bo. Moj PC ne dosega minimalnih konfiguracij. :cry:

Izgleda, da si bom moral svet ogledat na tradicionalen način. :P

Objavljeno

Wajdušna :lol1:

post-685-1120810262_thumb.jpg

Objavljeno

Fino za dolcajt preganat :OK: ........Lahk bi blo še bl natančn, sm hotu pogledat, če ja poštar že dostavu pošto :kva2: :yea1: hehe

Objavljeno

Programček dela, kar lepo.

Edino kar me moti je recimo v Sloveniji komej dobiš dobro resolucijo mesta, medtem ko v iraku vidiš zdrgnjeno travo na stadionu, čudno no :). (ja stadion majo)

Še to, iskov sem kaka dirkališča pa nisem nč najdu.

Objavljeno
Fino za dolcajt preganat :OK: ........Lahk bi blo še bl natančn, sm hotu pogledat, če ja poštar že dostavu pošto :kva2:  :yea1: hehe

Heh, tako ažurni pa niso. Posnetki so stari do tri leta.

Objavljeno

temnejša področja so bolj precizna, bela področja so ultraprecizna (london)

Objavljeno

Matr, nobene velke nudistične plaže ne najdem :D

Objavljeno
Matr, nobene velke nudistične plaže ne najdem :D

:lol1:

Objavljeno
Edino kar me moti je recimo v Sloveniji komej dobiš dobro resolucijo mesta, medtem ko v iraku vidiš zdrgnjeno travo na stadionu, čudno no :). (ja stadion majo)

Sej tud če pogledaš kšno koplet nenaseljeno območje alpa kšen lev otok v pacifiku resolucije sploh "nima" je sam flika. Sicer sem bil pa do sedaj najbolj zadovoljen z resolucijo Tokija... spet ni celo mesto dobro, ampak na nekaterih delih je kar kwalitetno :yea1: :yea1:

Objavljeno

Zadeva je super :OK:

Pomoje predvsem za igrat in firbec past.. uporabnost pa recmo.. za kakšne seminarske v osnovni in srednji šoli bi komu sigurno pav prišle slikce, za navigacijo je pa še vedno boljši 2D zemljevid ;)

Objavljeno (popravljeno)

Ohja, s tem se lahko igraš ure in ure. Nazadnje me je pot pripeljala sem, kjer sem moral sam označiti imena krajev (na vseh kartah so namreč izbrisana). Levo od elektrarne, tiste "strižene žive meje" so pa bloki iz Pripyata ;)

post-1649-1121135448_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Objavljeno
Še to, iskov sem kaka dirkališča pa nisem nč najdu.

izvoli. :devil:

post-685-1121146174_thumb.jpg

Objavljeno

no takle mam pa jst razgled z domačga skreta,a ste mi kej fouš :D

post-1275-1121766859_thumb.jpg

Objavljeno
no takle mam pa jst razgled z domačga skreta,a ste mi kej fouš :D

ja full, sploh če si učirej jedu ljute faferone, maš pol sigurn tak solzne oči :cry: , da ti tud tak razgled nič ne asne :nono:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

:fredy:

post-685-1123580694_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)
:fredy:

ta zadeva res obstaja.. San Diego, ZDA..

zdaj vsaj vemo, kam je Divja zvez šla na dopust...

Popravljeno . Popravil Špilferderber
  • 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Vem, da je že malo stara tema, vendar mene zanima, če se da v Google Earth-u izračunati razdaljo med dvema krajoma in kako se to naredi :? Hvala v naprej za odgovore :)

Lp

Objavljeno

Vem, da je že malo stara tema, vendar mene zanima, če se da v Google Earth-u izračunati razdaljo med dvema krajoma in kako se to naredi :? Hvala v naprej za odgovore :)

Odvisno kakšno razdaljo želiš imeti. Zračno ali po cesti.

Po cesti za Evropo Thundercatov link spodaj, pa na prvi strani motosveta je tudi en link (pod ceste, v levem delu okna) za izračun razdalij po cesti.

Za USA vem, da zadeva krasno deluje tudi v Google Earth (izriše pot itd.), za naše konce pa še nisem probal.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!