Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

V google earth klikni tools = mesure in lahko klikneš lines za ravne črte al pa nekej druzga sej boš vidu

:alien1:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Dol sem si potegni tole tisto drugo pa hočem malo pogledat po sloveniji pa mi ne pokaže slike recimo kje sem jas doma, tam spodaj ko kaže koliko % je dokončalo, je vedno samo 100% PA NEVEM ZAKAJ?

Objavljeno

slika se počasi nalaga to so ti procenti ampak nekje se slika ne pokaže tako dobro kot bi pričakoval.

nekej boš videl zelo avtomobile nekje pa boš komaj razločil posamezne hiše.

Objavljeno

si poskušal malo počakat mogoče ti bo pokazalo boljšo sliko.

mani kaže ves čas 99%.

malo več časa počakej pa bo

Objavljeno

kaj se da te posnetke osvežit, posodobit...???

ker, ali jaz tako slabo vidim , ampak nekaterih novogradenj ni... pa tudi kakšna cesta je drugače speljana... se mi zdi kot da je več kot 2 leti staro to....

je pa meja s hrvaško zanimivo postavljena... zakaj so njihovi mejni prehodi na naši starni :D :D :grrr

Objavljeno

kaj se da te posnetke osvežit, posodobit...???

ker, ali jaz tako slabo vidim , ampak nekaterih novogradenj ni... pa tudi kakšna cesta je drugače speljana... se mi zdi kot da je več kot 2 leti staro to....

Nakaži ene 500 miljard dolarjev, pa ti bodo vse na novo pofotkali... sicer pa gledaš nekaj let stare posnetke, odvisno, kdaj so bili pač posneti in 'skupaj zlimani' v googlovo bazo...

Objavljeno

Kaj res ne gre da bi slovenijo bolše videl, recimo svojo hišo???

tist bo boljš na tis.telekom.si pogledat.

Objavljeno

Kaj res ne gre da bi slovenijo bolše videl, recimo svojo hišo???

Probej tole :naughty:

Objavljeno

mene tut ne :? sem probala 5x :BUA:

dr.looney :devil:

Objavljeno

Tam klikneš registriraj se, vpišeš mail, pa da se strinjaš s pogoji pa je. Sem ravnokar probal, pa dela :hmm:

Objavljeno

no zdej pa dela..sam je trajal en cel dan :angry:

dr.looney :devil:

Objavljeno

Jaz sem se tudi registriral.

Starost slik je približno enaka kot na Google earth, vendar so slike črno-bele, detajli so bolje vidni na Googlu. Tako velja za Ljubljano, če te zanima pa kaj drugega, je pa boljši interaktivni atlas od ARSO.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Koliko je meni znano je v Google Earth v Sloveniji bolj podrobna edino Ljubljana. Drugih krajev se ne da videti z enakimi podrobnostmi kot njo. Upam pa da enkrat bo (čez par let :D ) - pa da bo slika realnočasna in, da boš lahko komu še v spalnico pokukal z obračanjem kamere,...

Objavljeno

Koliko je meni znano je v Google Earth v Sloveniji bolj podrobna edino Ljubljana. Drugih krajev se ne da videti z enakimi podrobnostmi kot njo. Upam pa da enkrat bo (čez par let :D ) - pa da bo slika realnočasna in, da boš lahko komu še v spalnico pokukal z obračanjem kamere,...

meni se pa to zdi strašljivo...

Objavljeno

No, saj v bistvu je.

Že sedaj se lahko preko takih programov marsikaj načrtuje.

Objavljeno

Mislim, da drugih krajev po Sloveniji ne boš videl, prej bodo še to kar je zbisal, tako kot pri autoroute od verzije 2002 naprej. No, zbrisal ravno ne bodo, ne bodo pa posodabljal. Upam, da se motim :D

Objavljeno

mogoče kdo ve zakaj mi noče shrant sliko. :BUA:

vsakič k jo shranm nastane samo črna slika.

Objavljeno (popravljeno)

mogoče kdo ve zakaj mi noče shrant sliko. :BUA:

vsakič k jo shranm nastane samo črna slika.

Overlay.

A si probal screenshot narest?

Popravljeno . Popravil SymRu

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!