Inžinir.ing Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 V google earth klikni tools = mesure in lahko klikneš lines za ravne črte al pa nekej druzga sej boš vidu :alien1:
cheff Objavljeno Januar 7, 2006 Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 Dol sem si potegni tole tisto drugo pa hočem malo pogledat po sloveniji pa mi ne pokaže slike recimo kje sem jas doma, tam spodaj ko kaže koliko % je dokončalo, je vedno samo 100% PA NEVEM ZAKAJ?
Inžinir.ing Objavljeno Januar 7, 2006 Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 slika se počasi nalaga to so ti procenti ampak nekje se slika ne pokaže tako dobro kot bi pričakoval. nekej boš videl zelo avtomobile nekje pa boš komaj razločil posamezne hiše.
cheff Objavljeno Januar 7, 2006 Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 evo tak je ko povečam skoro do konca slovenijo-maribor. klik
Inžinir.ing Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 si poskušal malo počakat mogoče ti bo pokazalo boljšo sliko. mani kaže ves čas 99%. malo več časa počakej pa bo
rebel Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 kaj se da te posnetke osvežit, posodobit...??? ker, ali jaz tako slabo vidim , ampak nekaterih novogradenj ni... pa tudi kakšna cesta je drugače speljana... se mi zdi kot da je več kot 2 leti staro to.... je pa meja s hrvaško zanimivo postavljena... zakaj so njihovi mejni prehodi na naši starni :D :D :grrr
SiR Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 kaj se da te posnetke osvežit, posodobit...??? ker, ali jaz tako slabo vidim , ampak nekaterih novogradenj ni... pa tudi kakšna cesta je drugače speljana... se mi zdi kot da je več kot 2 leti staro to.... Nakaži ene 500 miljard dolarjev, pa ti bodo vse na novo pofotkali... sicer pa gledaš nekaj let stare posnetke, odvisno, kdaj so bili pač posneti in 'skupaj zlimani' v googlovo bazo...
cheff Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 Kaj res ne gre da bi slovenijo bolše videl, recimo svojo hišo???
SiR Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 Kaj res ne gre da bi slovenijo bolše videl, recimo svojo hišo??? tist bo boljš na tis.telekom.si pogledat.
simonsi Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 Kaj res ne gre da bi slovenijo bolše videl, recimo svojo hišo??? Probej tole :naughty:
dr.looney Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 mene tut ne :? sem probala 5x :BUA: dr.looney :devil:
cheff Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 Sem tam stinil naj mi pošeljo geslo na mejl, pa nič ne dobim.
simonsi Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 Tam klikneš registriraj se, vpišeš mail, pa da se strinjaš s pogoji pa je. Sem ravnokar probal, pa dela :hmm:
dr.looney Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 no zdej pa dela..sam je trajal en cel dan :angry: dr.looney :devil:
jetman Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Jaz sem se tudi registriral. Starost slik je približno enaka kot na Google earth, vendar so slike črno-bele, detajli so bolje vidni na Googlu. Tako velja za Ljubljano, če te zanima pa kaj drugega, je pa boljši interaktivni atlas od ARSO.
Ganges Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Koliko je meni znano je v Google Earth v Sloveniji bolj podrobna edino Ljubljana. Drugih krajev se ne da videti z enakimi podrobnostmi kot njo. Upam pa da enkrat bo (čez par let :D ) - pa da bo slika realnočasna in, da boš lahko komu še v spalnico pokukal z obračanjem kamere,...
SiR Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Koliko je meni znano je v Google Earth v Sloveniji bolj podrobna edino Ljubljana. Drugih krajev se ne da videti z enakimi podrobnostmi kot njo. Upam pa da enkrat bo (čez par let :D ) - pa da bo slika realnočasna in, da boš lahko komu še v spalnico pokukal z obračanjem kamere,... meni se pa to zdi strašljivo...
Ganges Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 No, saj v bistvu je. Že sedaj se lahko preko takih programov marsikaj načrtuje.
jetman Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Koliko je meni znano je v Google Earth v Sloveniji bolj podrobna edino Ljubljana. Drugih krajev se ne da videti z enakimi podrobnostmi kot njo. Upam pa da enkrat bo (čez par let :D ) - pa da bo slika realnočasna in, da boš lahko komu še v spalnico pokukal z obračanjem kamere,... Mislim, da drugih krajev po Sloveniji ne boš videl, prej bodo še to kar je zbisal, tako kot pri autoroute od verzije 2002 naprej. No, zbrisal ravno ne bodo, ne bodo pa posodabljal. Upam, da se motim :D
tonč Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 mogoče kdo ve zakaj mi noče shrant sliko. :BUA: vsakič k jo shranm nastane samo črna slika.
SiR Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 (popravljeno) mogoče kdo ve zakaj mi noče shrant sliko. :BUA: vsakič k jo shranm nastane samo črna slika. Overlay. A si probal screenshot narest? Popravljeno Januar 29, 2006. Popravil SymRu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se