Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni!

Pridno sem pobrskala z iskalnikom za EL 252, pa nič našla.

A vozi kdo ? Kako ste zadovoljni, plusi, minusi, kakšne gume imate namontirane ? Kako je za daljše ture ( Dalmacija ) ?

Pozdravček in obilo sonca !

Objavljeno

Ja hudiča, še vedno megla... :(

Počasi me bo začelo skrbeti, kaj za eno stvar sem kupila...?!? :?

Objavljeno

super moto, eden najboljših 250 po voznih lastnostih in hitrosti/moči. nič se ne sekiraj, dobro si kupila vem da laufajo BP, kaj več pa se ne spomnim, je še 6-7 let ko sem ga 14 dni vozil ampak čez ovinke sem marsikatere velike motorje nesel brez problema :devil:

Objavljeno

:yea1:

Pervy, hvala ti... :004

Se takoj boljše počutim... :010

Pozdravček

Objavljeno

Ojla fortuna!

Upam, da ne tečnarim preveč, ampak me zanima ali ga voziš oz. si ga vozil?

Morda veš, zakaj se je treba na daleč izogibat serijskih Dunlopk?To sem pred kratkim prebrala v eni reviji...čeprav ravno te poleg Bridgestone navajajo v knjižici kot originalne!?! :?

Sicer pa, če so čisto nove, itak nima kaj za bit...

Objavljeno
Morda veš, zakaj se je treba na daleč izogibat serijskih Dunlopk?To sem pred kratkim prebrala v eni reviji...čeprav ravno te poleg Bridgestone navajajo v knjižici kot originalne!?! :?

jaz sem ga vozil z originalnimi ampak ne vem ali so bile dunlop ali bridgestone in sem stopalke drsal brez problemov. zvozi karkoli je sedaj gor in potem glede na dimenzijo malo preberi po forumu kaj bi bilo priporočljivo. bi ti svetoval pa nevem katere dimenzije ima in kaj se dobi za njega, sicer pa ni panike če oni pišejo dunlop ali bridgestone, dokler je dimenzija prava imaš lahko gor karkoli. se bo že nekaj našlo .)

Objavljeno

Morda je čudno, ker se toliko zahvaljujem, ampak sem res hvaležna - hvala(tokrat brez lupčka na ličko .) )

Gume so bile čisto plešaste ob nakupu motorja, tako da sem jih že menjala. Izbiro sem tokrat prepustila moškim, ampak definitivno zadnjič!!! Razen tega, da so Dunlop mi sploh ne znajo povedat, kakšne karakteristike imajo: boljši oprijem ali malo slabši in zato malo daljšo dobo itd. Pa še netu nič ne najdem!

Tudi po forumu brskala...brez uspeha :?

Sprednjo gumo sem hotela malo širšo, pa kar nekaj mutijo. Zdaj imam pač original : 100/90-17 55S, zadnja 140/90-15 M/C 70S

Naj bi bile Dunlop F17 ali Bridgestone Exedra G524. UPS, o gumah je pa že tema na forumu...Bom kregana?

Objavljeno

mc-kawasaki-99-el252-svart.gif

Izvoli slikco :)

Objavljeno

No, naj dodam še sama kako besedico(morda bo komu prišla prav).

Kot začetnica po prvih par sto km res, res zadovoljna :OK:

Motor ful obvladljiv, okreten. Ful udobno se tudi sedi, ker nima stopalk pomaknjenih naprej, kot je to običajno pri čoperjih( meni osebno se zdi pač boljše, da me kdo ne pohodi zaradi te izjave .) )

Kar se zmogljivosti tiče, se mi za prvi motor zdi čisto ok-zaenkrat...in presenetljivo :eek: gre do 155 km/h(sem se peljala zadaj z avtomobilom, drugače ne bi verjela...sicer ne vem, če je bil prvič forsiran na maksimum, definitivno pa zadnjič :nono: )

Edino kar se posode za gorivo tiče, bi lahko bila večja ( 11 l ), pa pri zaviranju se mi zdi, , da se sprednje vilice res močno 'pogreznejo(ali je to normalno?)

Ja, pa z ogledali bi morala nekaj naredit-kot da pri vožnji niso fiksna(jih trese) in slabo vidim dogajanje za mano.Pa so maksimalno pritrjena. Dobro, nekaj bomo že potuhtali ;)

Drugače še pa enkrat ponavljam :OK:

Pozdravček

Objavljeno (popravljeno)

Lepše je nekaj: drugi še boljši motor :D

Popravljeno . Popravil mjemec
Objavljeno
Lepše je nekaj: drugi še boljši motor :D

se ne strinjam,prve ne pozabiš nikoli... offtopic :oops:

Objavljeno
se ne strinjam,prve ne pozabiš nikoli... offtopic :oops:

kaj si ti potem za prvega ?

Objavljeno

Glede dimenzij gum ti priporočam, da upoštevaš tovarniško predpisane dimenzije, drugače se spremeni ciklistika motorja (pa navadno ne na boljše). Sicer ne vem, kako je s temi customi, ampak pri SS-ih so poročali o nekem plesanju zadka. Sam sicer nisem preveril, če to drži, ker sem zmeraj kupoval gume predpisanih dimenzij. Firmo pa lahko izbereš sama. Priporočam ti Kamniti most! :OK:

• 3 let pozneje...
Objavljeno

Imam možnost dobiti tale motor, vendar je stal v garaži nekaj let. Včeraj sem mu zamenjal akumulator, bencin ima, vendar ne vžge. Ne na elektriko, ne na potisk.

Druga stvar, ko sem ga dal v 1. prestavo in držal sklopko, motor komaj premikaš, kot bi držal zavore. V višjo prestavo ne gre.

Torej, kaj so na njem simptomi in kako se lahko na hitro odpravijo, da bi motor vsaj vžgal?

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!