Skoči na vsebino

Ali je vredu Avto bremz olje v skuterja?

markob

Priporočene objave

Ker rabim doliti pol deci olja za bremze me zanima ce lahko vlijem tistega za avto bremze,da ne kupujem celo olje zaradi teh parih kapljic?

Ali je gradiacija ista ali ne?Uporablja kdo to za skooterje?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dragi kolega če boš nalil v bremze bučno olje se bo tvoja življenjska pot kar hitro zaklučila. če si prilezel vsaj do petega razreda osnovne šole potem najbrž znaš prebrat kaj piše na pokrovu raztezne posode zavornega cilindra. ponavadi piše USE ONLY DOT 4 BRAKE FLUID. torej upoštevaj navodila in idi kupit takšno zavorno olje kot ga potrebuješ, dobiš ga pa na bencinski črpalki ali pa v najbližji trgovini z avto deli. potem pa samo še poveš prodajalcu kaj potrebuješ (to pa mislim da so te že v vrtcu naučili kako).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dragi kolega če boš nalil v bremze bučno olje se bo tvoja življenjska pot kar hitro zaklučila. če si prilezel vsaj do petega razreda osnovne šole potem najbrž znaš prebrat kaj piše na pokrovu raztezne posode zavornega cilindra. ponavadi piše USE ONLY DOT 4 BRAKE FLUID. torej upoštevaj navodila in idi kupit takšno zavorno olje kot ga potrebuješ, dobiš ga pa na bencinski črpalki ali pa v najbližji trgovini z avto deli. potem pa samo še poveš prodajalcu kaj potrebuješ (to pa mislim da so te že v vrtcu naučili kako).

:worship: :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Olje za bremze se kupi na petrolu al pa na kakršni koli pumpi oz trgovini z temi stvarmi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh daj nitro freak. tega pa res nismo vedli <_<

p.s. ( ....dobiš ga pa na bencinski črpalki ali pa v najbližji trgovini z avto deli.... ) upam da nisi šprical od prvega do petega razreda kar celo leto.

Popravljeno . Popravil Robtech
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hah v mesnici res ne :D no malo :topic: vprasanje.....markob kaj ti mas probleme z lagerji bremzami itd? to zdaj ze tvoja tretja tema odprta :slap: :wacko: :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene zanima na kolk km je treba menat ploscice kr se mi zdi da ze nekam slab primejo :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj pogledas ko jih skoraj nic vec ni jih menjas! nisem se sliso da bi kdo po odlocenih kilometrih menjaval to! samo da se ti nebo zgodlo kot meni ki sem cako pa cako pa z znucanimi bremzal,poskrampo disk in vnico cilinder za bremzo ! :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh daj nitro freak. tega pa res nismo vedli  <_<

p.s. ( ....dobiš ga pa na bencinski črpalki ali pa v najbližji trgovini z avto deli.... ) upam da nisi šprical od prvega do petega razreda kar celo leto.

Pa dej no pa ka si pametn neki

Pa kr neki folk zajebavaš v glavo.

Kaj pač je prašu če lahka vlije not olje za bremze.

Ti pa ne zdej tuki o nekem bučnem olju srat pa prdet.

Ne nism špricu pa te tut ku** kej briga ka sm delu pa ne bot tolk pametn.

Pa ne hod z takim vn.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

oh nekoga smo prizadeli. no oprosti če sem se dotaknil tvojega ega, mi je zelo žal.

p.s. naslednjič PREBERI post predno odgovarjaš na že odgovorjena vprašanja, ali te muči statistika in maš premalo objav?

p.p.s. admin prosim zapri to brezplodno temo, saj mislim da smo dovolj intiligenti da znamo prebrat kaj piše na pokrovčku. ali pač?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Markob kupi olje al pa vlij od avta, saj zavorna tekocina je ista ! vi2 pa se nehajta zbadat! fantje bodite resni! TOREJ DOBO SI ODGOVOR zdaj pa Zok lock pls ker se ze zbadajo !!!! :doze: :doze: :glare: :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fak ej model neki vprasa prve se zajebavate ker ste valda najbl pametni od vseh, pol se skregate, žalte med sabo...

Vi niste normalni. Zarad enga preprostga vprašanja pride tko daleč, da vas ni sram no pm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni se šlo za noben napad na kogarkoli. šlo se je za to da se zaradi takšnih najbolj osnovnih vprašanj ne svinja foruma z posti. nekaterim se ne ljubi niti pogledat kaj piše na pokrovčku ampak kr navalijo na motosvet. v tem prmeru se ne gre za to da bi bil kdo pametnejši, temveč za to ali se komu ljubi vsaj pogledat in prebrat kje kaj piše. če ste neki ''ljubitelji'' motorjev potem pokažite vsaj malo samoinicijative.

ja Markob tudi avtomobilsko zavorno olje je vredu samo pazi da ni že staro in ne vsebuje vode.

torej odgovor je dobil že tretjič in UPAM da smo s to temo končali.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni se šlo za noben napad na kogarkoli. šlo se je za to da se zaradi takšnih najbolj osnovnih vprašanj ne svinja foruma z posti. nekaterim se ne ljubi niti pogledat kaj piše na pokrovčku ampak kr navalijo na motosvet. v tem prmeru se ne gre za to da bi bil kdo pametnejši, temveč za to ali se komu ljubi vsaj pogledat in prebrat kje kaj piše. če ste neki ''ljubitelji'' motorjev potem pokažite vsaj malo samoinicijative.

ja Markob tudi avtomobilsko zavorno olje je vredu samo pazi da ni že staro in ne vsebuje vode.

torej odgovor je dobil že tretjič in UPAM da smo s to temo končali.

Pa ljudje a se vi zajebavate al ste samo prifukjeni??

Meni na pokrovcku ne pise nic,vprasal sem ce se da olje za bremze naliti tudi v motor.Kaj se kurac vsajate in ne znate odgovorit na preprosto vprasanje.

Pa za kater kurac je potem forum?a so vprasanja omejena?Ne razumem politike od nekaterih moderatorjev in userjev na tem forumu pa ce se na glavo postavim ali pa ce se mi marija prikaze.

Scooterfreak:Od tebe kolkr si mi bil edini voljen pomagati za zamenjavo lagerjev tudi nisem pricakoval takega odgovora.Kako zakaj imam toliko problemov?Ja ce se clovek spravi servisirat motor je kaznivo dejajnje al kako?Pa kaj ce je ze moja 5jta tema,kaj ma to veze?Nisem vedel da so vprasanja omejena.

Mam se 10 drugih problemov in evo me je kr strah vprasati.

Ne govort o preglenosti foruma in o obstojecih temah,ce pa na vsak vprasanje dobis odgovor uporabi iskalnik.Vprasanja ki so postavljena v temah majo pa vsak po svoje zargonski naslov.

Mislim a tale forum vodi en mulc k je tle cudno energijo prinesel gor ali pa nevem kaj vam je.

Normalno vprasanje sprevrzete v totalno sranje in pol vi meni uporabi iskalnik.

Od mene ne pricakujte odprte teme,NRG in da vas bom notr pol spraseval vsakic o drugih zadevah ker nima samo nrg morini motor in podobnih delov.

Res se mi zdi da tist k goni tukaj pravila da ma nivo IQ-ja na dnevni temparaturi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. če imaš probleme potem pojdi k doktorju mogoče ti zna on pomagat, če pa je kaj v zvezi z motorjem potem vprašaj tukaj.

2. na tvoje vprašanje ti človek ne mora dat pametnega odgovorja, saj je vprašanje nejasno postavljeno.

3. iskalnik išče ključne besede v temah tako da je vseeno kakšen je naslov.

4. temo si odprl ti tako da si ti potemtakem ustanovitelj vsega sranja tukaj.

5. če se ne spoznaš sam raje prepusti delo strokovnjakom in na prcaj sam.

6. upam da bomo končno končali to debato.

lep dan še naprej!

p.s. za IQ moderatorja ne vem, mislim pa da imaš ti te dni srečo saj so dnevne temperature zelo visoke.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!