cresh Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 Zanima, me kakšen avto in kakšen motor imate. Me zanima, če so kakšne povezave med tem(hitr avto-hitr motor) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 haha ... pri meni ni povezave ... razen, da sta oba italjana. Ducati Monster - Fiat Uno hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 bandit za zivce in xantia za civilno-anonimni transport. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 Za solo vožnje s pridihom športa XJ600S, za družino okol prevažat pa Mondeo karavan! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 za dušo yamaha 651 (650)-dragstar,za telo Opel frontera-s pogonom na vse štiri...da ne bo pomote !in za prevoz dece,psa in žene-tempra.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 guzzi jackal- fiat uno (samo še letos)potem pa zopet opel frontera sicer žena teži za santa fejem, se ne bom dal je bla prejšnja frontera tabulš lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 quote: guzzi jackal- fiat uno (samo še letos)potem pa zopet opel frontera sicer žena teži za santa fejem, se ne bom dal je bla prejšnja frontera tabulš lp marijan zena nema pravo na glasanju?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 Honda CBR 600F & Peugeot 306 S16 No ja...ene mal pa jo je...oba mata 6 brzin...pa sibata..... ------------------------- Živim, da težim ! ! ! Popravil/a - Nearrain dne 27/05/2002 ob 11:35:53 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 Novi clio () in Yamaha Virago 535 ()... oba glih rada. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 Turbo - Octavia Viragec-vragec na žalost nič turbo. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 zena nema pravo na glasanju?? ne , ko se že za motor kregama, a zaj se boma pa še za avto. lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 Jasno, da ostaja povezava... Oba hitra, oba sportna, oba stara... Alfa 155 in Kawa GPZ 500S... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 Ko sem Trophy-a nabavu....je bil še BMW pr bajt....pol je pa revež dušo spustu....zdej me pa Mondeo(tastar,ker je zmankal cekinov)naokol vozi. Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 Pri meni pa ZZR (zame) in Berlingo (za celo familijo)... LP, Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com ...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 Fiat uno 1.0 KAwasaki KLE 500. Shit happens, unfortunetly all the time! Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 PRI MENI NI POVEZAVE V MOČI: KTM 125 IN SCOTT BICIKL-KER SO MI IZPIT VZELI!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Marec 29, 2002 Deli Objavljeno Marec 29, 2002 XTZ 750(več kot le prevozno sredstvo), potem pa Golf DII ali pa Audi 80 quattro zgolj prevozni sredstvi). Povezava? Vsi trije delajo kot urce (tok tok tok). ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 31, 2002 Deli Objavljeno Marec 31, 2002 XJR 1300 & BMW 318i! Oba zadnj pogon. Tadej Popravil/a - Tadej dne 31/03/2002 ob 23:49:44 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 3, 2002 Deli Objavljeno April 3, 2002 GS500E, Golf II B. Oba sta bol švoh. LP premza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno April 3, 2002 Deli Objavljeno April 3, 2002 Moja sta pa VTR-kain pa Fiat bravo,za na šiht pa AX(mal žre)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 4, 2002 Deli Objavljeno April 4, 2002 XJ600s pa od starih novi clio! Povezava: clio ima enkrat več kubikov, pa enga konja manj kot Diversionka!! Zanimivo a!! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zagi Objavljeno April 4, 2002 Deli Objavljeno April 4, 2002 ER-5 in stari novi clio lp, zagi Jebi ga....al pa tudi ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 5, 2002 Deli Objavljeno April 5, 2002 Podobnosti: - oboje novo, (razmik 4 mesece) - oboje približno enako km trenutno (približno 7000 km) - približno enaka moč (avto ma 5 konjičkov več) Razlike: - avto rdeč, motor srebrn - avto mali (za samsko žensko čist dost), motor veliki (ampak za dva pa že mora bit) In rešitev uganke: - avto Peugeot 106 - motor Honda Transalp jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 5, 2002 Deli Objavljeno April 5, 2002 quote: - avto mali (za samsko žensko čist dost) Samsko?????? A to kaj novega????? ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno April 5, 2002 Deli Objavljeno April 5, 2002 Golf dizl, pa Aprilia RS 250. Nobene povezave at all. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se