Marjanček Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 (popravljeno) Še vedno: Popravljeno Januar 30, 2009. Popravil Marjanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bazilikarozmarin Objavljeno Januar 31, 2009 Deli Objavljeno Januar 31, 2009 clio l. 2000 in mercedes 200d l 1982 za fino voznjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Axis Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Kawa z1000, ter nova pridobitev Mondeo 2.2 tdci z malo updejtano elektroniko :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Honda VFR 800 in BMW 116i........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 avto: HONDA INTEGRA TYPE-R (moja lubica) :D motor je pa HONDA CBR 600 FS slik pa zaenkrat še ni ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Še moj dvuriše .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MareRS Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Motor: Kawasaki Ninja ZX 10R Avtomobili: Audi RS4 V8 Avant Porsche 996 Turbo Porsche Boxster RS 3.6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zzigon Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Od danes je sicer drugačna zgodba, ampak podobna torej ni neke povezave, hehe (razen da gre za stare zadevšne)ž Alfa 166 TB V6 predelana na plin (danes prodana...šmrk) in Yamaha Majesty 250 Morda pa je ena skupna točka, rad imam udobje lp ž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 (popravljeno) Upgrade 2 :evilgrin: Avto Bmw 320 D Touring L. 2008 Motor Honda Vfr 800 L. 2004 Downgrade Eh sam da recesija mine ... Audi A3 2002 Vtr 1000 F 1999 Dejansko sem oboje dobil v originalnem stanju, na Audija grejo feltne, na Vtr pa za enkrat ne bomo vlagali.. Popravljeno Maj 7, 2009. Popravil T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 si se približal vwju :naughty: Kitajski ksenon dej še not k ma lečo. A je dizl? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 9, 2009 Deli Objavljeno Maj 9, 2009 Motor: Kawasaki Ninja ZX 10R Avtomobili: Audi RS4 V8 Avant Porsche 996 Turbo Porsche Boxster RS 3.6 Audi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Maj 9, 2009 Deli Objavljeno Maj 9, 2009 (popravljeno) Moped XVS 1100 predelan seveda In še PRALNI STROJ Popravljeno Maj 9, 2009. Popravil Diablo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 (popravljeno) avto nov.... gre pa za 2005 2.4M-JET motor ostaja zaenkrat še isti....dok ne dobim neomejeno v izpit Popravljeno Maj 16, 2009. Popravil aless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 Še naše "proletarsko" dvorišče Leon 1,6 letnik 2000 GSR letnik 2006 Astra karavan 1,7 cdti letnik 2008 Skupno cca 3x po 100 KM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Ne morem slikat. Ni tako širok objektiv!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Motor varadero Avto hybrid, da sem malo ekološki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Avto hybrid, da sem malo ekološki. to ti misliš. DAN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 to ti misliš. Po enem letu sem močno prepričan.Če po mestu, ki je najbolj obremenjeno,porabiš okoli 4 litre potem je to toliko manj izpuščenega monoksida.Ne rabiš dost preračunavat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 (popravljeno) V manjšo porabo ne dvomim, ampak moraš pa upoštevati še stroške in porabljeno energijo za izdelavo/razgradnjo takega avtomobila. Popravljeno Maj 26, 2009. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 V manjšo porabo ne dvomim, ampak moraš pa upoštevati še stroške in porabljeno energijo za izdelavo/razgradnjo takega avtomobila. Če imaš te podatke za ta avto in druge me prav zanimajo ti podatki.Primerjava med manjšo porabo in ekološko obremenjenostjo izdelave oziroma razgradnje je dobrodošla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 (popravljeno) Žal konkretnih podatkov nimam pri roki, sem pa to dejstvo že večkrat zasledil. Če želiš lahko sam malo poguglaš v tej smeri, predvsem so problem akumulatorji. Popravljeno Maj 26, 2009. Popravil simonsi DAN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Žal konkretnih podatkov nimam pri roki, sem pa to dejstvo že večkrat zasledil. Če želiš lahko sam malo poguglaš v tej smeri, predvsem so problem akumulatorji. Sem že, pa so povsod pzitivna mnenja.Saj zato me je pa zanimalo od kod tebi podatki.Akumulator je večji to drži, pomemna pa je ravno to razmerje kaj dobiš in kolk te stane.Tako kor pri sonćnih elektrarnah.Izdelava ni ekološka, saj nobena ni.razgradnja tudi ne, tisto razmerje med tem in koristmi štejejo.Na koncu lahko hodimo peš. pa še tu mogoće ekologija bolj trpi n.pr. hitrejše dihanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 (popravljeno) Nekaj malega Meni se ne ljubi več iskati ker me ne zanima, ampak je pa žal dejstvo da hibridni avti niso tako ekološki kot se reklamira. Pa še Top Gear malo nekredibilen vir, ampak zanimivo. Popravljeno Maj 26, 2009. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Ja , poznam ta vir.Mal je mimo.Zlasti zanimivo je, da je poleg Honde , tudi BMW pričel z recikliranjem zavorne energije. V teh časih, ko so avti, mobiteli postali del nas, lahko govorimo le čim manjšem obremenjevanju okolja, idealno pa žal ne bo nikoli.Res pa je odvisno tudi od razširjenosti teh avtov, nekdo pač mora začet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 dokler bo nafta in naftni lobiji, bodo hibridni in električni avti le floskula. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se