Vanga Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Golf Variant 1.9 TDI :P Honda Varadero 1000 XLV :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Avto : BCS 1.9 TBI Pazi na noge ostalih.... .) MOTOR : HONDA MIO STANDARD Osjek Pazi na lastne prste .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Motor: Aprilia RST 1000 Futura Avto: BMW 316 e21 (letnik 79 -oldtimer) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 avto: ford fiesta '07 1.3 (posvojena od mame :OK: ) motor: yamaha xt 350 neke povezave ravno ni, mogoče edino to da sta oba za lagano prevažanje okoli :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 avto: Škoda favorit l.94...v nabavi nova škoda Roomster MOtor: Bandit 600 Tolko je da se da... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 avto: Škoda Favorit l. 93 :( motor: Kawasaki ER 5 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dmax Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 Avto: Alfa 145 1.4 Motor: Kawasaki KLE 500 LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 A6 karavan diesel TDM-850 Resume: velik navora, koncna tko-tko, easy za vozit, zleht po potrebi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
platoom Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 passat variant tdi :worship: fz6s :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Avto Renault-Clio RT. Motor:2X Honda Zoomer,Kawasaki R-6-n,BMW K-1200-R. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 Daewoo Lanos Kawasaki ER-5 Povezava: za malo denarja, še kar muzike... sploh z odprtim rorom :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 za hvalit ja, hvalit... :grim :grim :grim :lol: 1x opel 1x wv 2x reno 1x hond 1x yamaha 1x ,,oldi,, ...pa še kaj bi se našlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Clio 1.4 Hornet 900 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Zanima, me kakšen avto in kakšen motor imate. Me zanima, če so kakšne povezave med tem(hitr avto-hitr motor) Hmm. Hecno vprašanje. Mislim da je povezava. No, včasih sem imel Golfa IV SDI in Yamaho XJ 600 Diversion. Eto - čisto ista žalost. Nobene moči, nobenega navora, čez ovinke kar solidno. Povezava torej je bila izkazana. Eto sedaj imam Golfa V TDI 1,9 in Yamaho XJR 1300. Tudi tu je povezava. Oba sta črna. Golf je čipnen in ima skoraj 150 ps in k temu gre tovornjaški navor. S tem se ponaša tudi moja XJR. Pri zelo velikih hitrostih je XJR nestabilna. Bogami, tudi z Golfom si ne upam iti tiščat ovinkov pri 180, ker čeprav ima športno podvozje, še vedno ni GTI. Torej - vzporednice so. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 scirocco gt + zrx r povezava? oba sta ,,bila" športna ob izdaji, zdaj sta pa oba zelo redka na naših cestah :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 A vas kaj mučijo preskoki avto-motor in obratno, predvsem tiste, ki vozite dizle (avte seveda)? Jaz včasih kar pozabim, da je treba dol šaltat pri prehitevanju. Kawa KLR 650 Tengai karavan od boljše polovice Citroën Xantia 1.9TD lada niva z lenim 44kW mercedezovim dizl srcem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Zanima, me kakšen avto in kakšen motor imate. Me zanima, če so kakšne povezave med tem(hitr avto-hitr motor) Pri nama je tako : Avto : M3 (hitri avto) in Yamaha Bulldog 1100 (počasen motor) .) , ampak je čist super :OK: Rajš letim 250 v avtu, kot na motorju v tiste rdeče obrate :huh: :) A vas kaj mučijo preskoki avto-motor in obratno, predvsem tiste, ki vozite dizle (avte seveda)? Jaz včasih kar pozabim, da je treba dol šaltat pri prehitevanju. :grrr a-a :D Ni dobro pozabljati :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 A vas kaj mučijo preskoki avto-motor in obratno, predvsem tiste, ki vozite dizle (avte seveda)? Jaz včasih kar pozabim, da je treba dol šaltat pri prehitevanju. Ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Škoda Octavia TDI BMW r 1150 gs adaventure .....oba malo žereta... :OK: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuzyRider Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 sam vztrajam na bmw-jih. :OK: na štirih kolesih je dobri stari bmw 520i (e34 model) 95l. :) na dveh pa bmw r 1150 gs 00l. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 citroen saxo 1.1, 2001 cagiva mito 125, 2000 oboje počasno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 (popravljeno) Kymco B&W 250 in Ford Mondeo 1.8 GLX (ki bo letos dopolnil enajsto obletnico ;) ). Prvega vozim odvisno od dneva (od ultra jödl kruzerja do wannabe racerja), drugega pa kot Discovery :) Eh, kaki TV program, vesoljsko ladjo! :alien1: Popravljeno April 14, 2007. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 zanimiva tema: Avto: VW Golf GTI (10cm nad tlemi) :whistle: Kombi: VW Transporter 2.5 D (20cm nad tlemi) :) Motor: Kawasaki KX250F (38cm nad tlemi) :kva2: Mobilen povsod, na cesti in izven. Pa nikol ni zmede keri je za kam :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 17, 2007 Deli Objavljeno April 17, 2007 Rajš letim 250 v avtu, kot na motorju v tiste rdeče obrate :huh: :) :grrr a-a :D Ni dobro pozabljati :) Še rajši pa na motorju 300+, kot v avtu 250 :D (Hayabusapower) :) Pri meni je pa tako Avto: Fiat punto II, 1.2 (solastnina z mamo) Motor: Hyosung Comet 650 Podobnost? Obe opciji sta precej low budget varianta, ker je to največ, kar si trenutno lahko privoščim :) Ko bo pa šiht, pa definitivno nekaj z več KM in ccm :) Tako pri motorju kot pri avtu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 škoda felicia 1.3 pa pegeot 2.0 hdi quiksilver karavan 206 motor pa skrivnost za enkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se