Vale Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 ..pridem... ← Lahko, če obljubiš, da ne boš lula brez rok :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Ne seri :grrr :grrr :grrr , te preveč dobro poznam ... NE BOŠ, ker boš spet zgledal kot stolp v Pisi, ko boš hodil :P ← S tabo nekaj narobe dogaja, Stolp ne hodi ! Eden med nama je ful p......n, sam jaz nisem. .) al pa: Ja nisam odavde :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 S tabo nekaj narobe dogaja, Stolp ne hodi ! Eden med nama je ful p......n, sam jaz nisem. .) al pa: Ja nisam odavde :004 ← :xx: :xx: :ninja: :xx: :xx: Sam obljubi, da ne boš neumnih vprašanj postavljal preden boš spat šel :xx: :wacko: :rolleyes: :slap: :nono: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 Tisto so bila diskretna in konstruktivna vprašanja. .) ...da ti nerodno mogoče ne bi bilo, al pa da kaj pomoči bi bil deležen :) :) :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 Tisto so bila diskretna in konstruktivna vprašanja. .) ...da ti nerodno mogoče ne bi bilo, al pa da kaj pomoči bi bil deležen :) :) :) :004 ← :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 Lahko, če obljubiš, da ne boš lula brez rok :P ← hm...deal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 počela Guča :kva2: :yea2: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 počela Guča :kva2: :yea2: B) ← Jep :yea2: ... čez tri dni smo tam :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 počela Guča :kva2: :yea2: B) ← Jep :yea2: ... čez tri dni smo tam :yea1: ← Jep :yea2: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Jep :yea2: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: ← dejt še namesto mene kakšno lozo&pir po grlu spustit B) :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 dejt še namesto mene kakšno lozo&pir po grlu spustit B) :beer2: ← .. pa pleskavice po 100 din.. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 pleskavice po 100 din.. :blush: ← da, molim dva puta B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Mene bolj zanima po koliko je liter loze :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 hint: v mestecu poiščite eno rumeno zgradbo, ki je v svojem poslanstvu kavarnica.. za dobro jutro si privoščite kavo in kačamak, priporočam.. njam, njam.. pa še dokaj normalno lahko grete srat, ker je za te zadeve v Guči ponavadi katastrofalno poskrbljeno.. :doze: za prvo malco pa začnite s svatbarskim kupusom, da dobite kakšne pol kalorije v rit, ki jo boste še kako potrebovali... :devil: pa še za mene, prosim :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Zavidam vsem, ki grejo v Gučo!! Tako pa sem povedal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 da, molim dva puta B) ← bez vađenja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 pozdravljeni! ali bi lahko kdo napisal kako se da v Guči prespat np-šotor,privatne sobe...in še kaj o varnosti mopedov bi me zanimalo.tistemu ki bo kaj napisal bom res iz srca hvaležen.lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 :OK: jutri odhod :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 pozdravljeni! ali bi lahko kdo napisal kako se da v Guči prespat np-šotor,privatne sobe...in še kaj o varnosti mopedov bi me zanimalo.tistemu ki bo kaj napisal bom res iz srca hvaležen.lp ← V Guči imaš na voljo (če nisi prej nič rezerviral) samo kamp, ki je tako, bolj Balkanski ... privat sobe so vse že zasedene, hotela v Guči ni, ampak je prvi 20km stran, ki je tudi že zaseden. Varnost motorjev pa tako ... doslej ga še nobenemu niso ukradli ... @Ajgor => Še malo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 A res Guča odpade ker se je Piđotu klarinet zamašil?! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 pozdravljeni! ali bi lahko kdo napisal kako se da v Guči prespat np-šotor,privatne sobe...in še kaj o varnosti mopedov bi me zanimalo.tistemu ki bo kaj napisal bom res iz srca hvaležen.lp ← šotorit se da praktično vsepovspod, WC=koruza (20m noter v vsaki vrsti vse posrano), sobe :grrr (razen če se pripelješ z mercedezom, tri zlate ketne okoli vratu, za vratom ti diha pet beograjčank in en varnostnik, iz žepa pa ti letijo marke; hint: začni rezervirat januarja), hotel ne spljoh (eventuelno nekaj kilometrov oddaljeni Čačak, vendar dvomim).. varnost mopedov? itak so vsi prheftani, tako da ne bodo znali vozit.. sicer pa.. a greš dol spat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 pozdravljen!hvala ti za info.in srecno voznjo ti zelim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Morgen, Pips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Upam da je mercedes. Šofer: je. Pitbul: Ajgor Šowgirls: Biba, Vale,Tina... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Upam da je mercedes. Šofer: je. Pitbul: Ajgor Šowgirls: Biba, Vale,Tina... :fredy: ← sam še marke za trube ti falijo, pa je kraljevski apartma tik pri kipu trubača tvoj! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se