volk Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 bom na pošta kupu :OK: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Upam da je mercedes. Šofer: je. Pitbul: Ajgor Šowgirls: Biba, Vale,Tina... :fredy: ← Kaj pa 15 kilska zlata ketna :hmm: Pa dvekilski zlati križ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Karizma vse preblešči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Karizma vse preblešči ← ja. povej to tistim, ki doli masovno nosijo šajkače, pa bodo crknili od smeha. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Jaz bi tud šel, pa prepozen zvedu, da bi bil lahko v službi frej in nisem mogel na predhodno dieto. Drugo leto JEST TUD. Imejte se super, v kar ne dvomim. Je super zasebda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 (popravljeno) Kaj pa 15 kilska zlata ketna :hmm: Pa dvekilski zlati križ. ← ...imam.... pa tudi nike patike pa novo trenericu :kva2: - :yea2: Popravljeno Avgust 4, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 ...imam.... pa tudi nike patike pa novo trenericu :kva2: ← ne velja.. bela obleka, havajski vzorec na srajci.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Ajgor, v petek zvecer gremo na per. Pa tanovo nokio imej prizgano za vsak slucaj, ce te ne bom spoznal pod sajkaco :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 ne velja.. bela obleka, havajski vzorec na srajci.. ← Fak :o grem prec u šoping Tnx Špil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Ajgor, v petek zvecer gremo na per. Pa tanovo nokio imej prizgano za vsak slucaj, ce te ne bom spoznal pod sajkaco :kva2: ← v petek zvecer gremo na per.... :grim = :drunk: tanovo nokio imej prizgano ... :yes: ce te ne bom spoznal pod sajkaco...boš,boš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 v petek zvecer gremo na per.... :grim = :drunk: tanovo nokio imej prizgano ... :yes: ce te ne bom spoznal pod sajkaco...boš,boš ← Grinta,le glej,da me v soboto zvečer pričakaš z rakijo in dekleti,kot si obljubil... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Grinta,le glej,da me v soboto zvečer pričakaš z rakijo in dekleti,kot si obljubil... :) ← :naughty: :OK: ....BOM.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 V Guči imaš na voljo (če nisi prej nič rezerviral) samo kamp, ki je tako, bolj Balkanski ... privat sobe so vse že zasedene, hotela v Guči ni, ampak je prvi 20km stran, ki je tudi že zaseden. Varnost motorjev pa tako ... doslej ga še nobenemu niso ukradli ... @Ajgor => Še malo :yea1: ← Oprosti tvojo inf.sem spregledal,hvala ti :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 :OK: se 24 ur do Guce :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 :OK: se 24 ur do Guce :OK: ← da nau pol kej slabga slišat al pa videt na 24kur.com :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 da nau pol kej slabga slišat al pa videt na 24kur.com :xx: ← A mogoče misliš na lanske posnetke Slovencev s šajkačami in verigami Dinarske divizije??? Vsi nabiti, brez glasu, rdečeoki.. (tosoblivojaskipolicajiizkranjskevojasnicepress) :slap: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 :OK: se 24 ur do Guce :OK: ← ...še slabi 2 uri :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 ...še slabi 2 uri :naughty: ← Srečno pot :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS Slovenci....pa šajkaće.......pa kokarde......... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Mislmmmmmmmmmmm....pa to kar so včer pokazal po 24kur.......6much :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS Slovenci....pa šajkaće.......pa kokarde......... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Mislmmmmmmmmmmm....pa to kar so včer pokazal po 24kur.......6much :SS :SS :SS :SS ← se popolnoma strinjam s tabo Klimbra.......vendar alko dela čudeže...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 se popolnoma strinjam s tabo Klimbra.......vendar alko dela čudeže...... ← Sej vem, da je "alko" vsemogočen.....sam tist kar sem včer vidu v poročilih, matr, kar sram me je ratal, da sem pripadnik istega naroda, kot tisti.....zelo težko bi jih imenoval.....osebki...... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS , ki so užili 5 sekund slave intervjuvanca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 In, kako je blo? A ni blo slabo vreme tam dol? Sem se včeraj (nedelja) peljal preko Srbije v SLO, pa je orto ulivalo non-stop... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 bil sem tam -nasi "slovenclni"pod od podna :SS Oprostite Srbi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 bil sem tam -nasi "slovenclni"pod od podna :SS Oprostite Srbi! ← :cry: Mogoče so pa zato bili tako na zadnji tankšteli pred CRO _vsi zaposleni_ in pa oni ki pobira putarino tik pred mejo, totalno naperjeni proti meni... komaj sem uspel tankati, totalno antislovensko vzdušje. Ob bolgarski meji (Pirot pa Niš pa to) pa tako prijazni kot vedno... :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 :yea2: drugače pa zmagovalci: Za najboljši orkester trubačev so na Dragačevskem zboru v Guči razglasili orkester Nenada Mladenovića iz Vranja. klik še en klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se