MATjuska Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 te pa še mojih par spominčkov kelnarce & jaz kuharce & jaz šajkača & jaz trubači & jaz pajkani & jaz kolegi & jaz kolegice & stomaklija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 te pa še par mojih spominčkov kelnarce & jaz kuharce & jaz šajkača & jaz trubači & jaz pajkani & jaz kolegi & jaz kolegice & stomaklija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 te pa še mojih par spominčkov kelnarce & jaz kuharce & jaz šajkača & jaz trubači & jaz pajkani & jaz kolegi & jaz kolegice & stomaklija te pa še par mojih spominčkov kelnarce & jaz kuharce & jaz šajkača & jaz trubači & jaz pajkani & jaz kolegi & jaz kolegice & stomaklija Zdaj pa ne vem :headbang: al sem jaz pijn al kaj.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Twilight zone :alien1: Ne vem, če bi ga jaz jutri zraven spustil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ma kaj se sekiraš, moja tastara je ostala prjavljena pa nisn ahto na to in sn kar objavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Zdaj pa ne vem :headbang: al sem jaz pijn al kaj.... :rolleyes: eni pravijo JA eni NE :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ma kaj se sekiraš, moja tastara je ostala prjavljena pa nisn ahto na to in sn kar objavo. Bom pa jaz drugič pod tvojim nickom polovici MS-ja lupčke potalala, pa se bo to skompenziralo ... :evilgrin: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ma kaj se sekiraš, moja tastara je ostala prjavljena pa nisn ahto na to in sn kar objavo. Pijanduro jedna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se