kOdEbLuE Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ali mogoče kdo ve kaj pomeni izraz ˝težškač, težkač˝? Moj sodelavec je iz okolice kranja in več ali manj uporablja ta izraz? Kogarkoli, ki je motorist sem vprašal za izraz in ga ne pozna?
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 (popravljeno) mogoče nekdo, ki je težek (v smislu teženja, da stalno teži, nerga, najeda... ) Popravljeno Julij 15, 2005. Popravil bLuZoNdEr
kOdEbLuE Objavljeno Julij 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 mogoče nekdo, ki je težek (v smislu teženja, da stalno teži, nerga, najeda... ) ← ne ne.. to je moj sodelavec :devil: k namreč to zdele bere
Furioso Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 težkanje -a s (e) glagolnik od težkati: težkanje košar / težkanje letine težkati -am nedov. (e) 1. z dvigi z rokami poskušati ugotoviti težo: predevali so sadeže iz rok v roke in jih težkali; težkati snope / težkati v roki 2. ekspr. tehtati, ocenjevati: težkati možnosti / težka kandidate in jih primerja med seboj; dolgo ga je težkal, preden mu je rekel / govoril je počasi, kot da težka vsako besedo
Sanda7 Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 pa kaj je zdej to kr dve temi :fight2:
SiR Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ali mogoče kdo ve kaj pomeni izraz ˝težškač, težkač˝? Moj sodelavec je iz okolice kranja in več ali manj uporablja ta izraz? Kogarkoli, ki je motorist sem vprašal za izraz in ga ne pozna? ← mogoče "težki motor"?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se