Skoči na vsebino

menjava stevca na speedfightu 2

speedfightar 2

Priporočene objave

lp zdej bom kupu nov stevc za speedfight 2 pa me zanima ce mors dt not se ksne senzorje???

post-8107-1121503989_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Verjetno boš moral, ker tukaj imaš obratomer, na original števcu pa ga ni ali pa bo to zraven priloženo. Drugače pa ima iste priključke verjetno(za hitrost, prevožene km, bencin...)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

pomoje se bos z obratomerjem zajebavu

jast mam tudi speed figta povej kok bos zapravu za tole zadevco mogoce si jo tudi jast omislim :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jast mam tudi speed figta  povej kok bos zapravu za tole zadevco mogoce si jo tudi jast omislim :D

ta zadevca pride nekaj čez 30 jurjov .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jast mam tudi speed figta povej kok bos zapravu za tole zadevco mogoce si jo tudi jast omislim :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še obstojajo števci za kakšne druge skuterje? Pa če mi lahko daš link od strani, bi te lepo proso :hmm: Moram priznat, da ta tvoj zgleda ful noro. Skoraj tak kot moj :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem že najdo stran. Se kdo spomni onih specialnih videjev o števcih, ko jih je nekdo na motosvet prilimal?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja od Kosota so bli števci za Speedfighta, Runnera, Aeroxa... Drugače pa ful lepi števec, najbolši pa mi zgledajo za Aeroxa :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še dobro, da imam Tajvanski skuter pa imam taki števec že vgrajen :P :D Ampak, če bi še imel Aeroxa ali Runnerja bi si ga pa omislo :hmm: Včeraj sem malo iskal tisti video o števcih pa nič naštel. Ampak mislim, da je nekje pod STYLING SKUTERJA ali nekaj takega :hmm: JA Aeroxov je res dober :OK:

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mater, jaz pa sem se zajebaval, zdaj pa vidim, da je KOSO res Tajvanska firma :slap: Evo stran, kjer lahko izveš kako se števec pritrdi :hmm:

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!