speedfightar 2 Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 lp zdej bom kupu nov stevc za speedfight 2 pa me zanima ce mors dt not se ksne senzorje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Verjetno boš moral, ker tukaj imaš obratomer, na original števcu pa ga ni ali pa bo to zraven priloženo. Drugače pa ima iste priključke verjetno(za hitrost, prevožene km, bencin...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xtreme speed Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 pomoje se bos z obratomerjem zajebavu jast mam tudi speed figta povej kok bos zapravu za tole zadevco mogoce si jo tudi jast omislim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 pomoje se bos z obratomerjem zajebavu jast mam tudi speed figta povej kok bos zapravu za tole zadevco mogoce si jo tudi jast omislim :D ← ta zadevca pride nekaj čez 30 jurjov .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfightar 2 Objavljeno Julij 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2005 pomoje se bos z obratomerjem zajebavu jast mam tudi speed figta povej kok bos zapravu za tole zadevco mogoce si jo tudi jast omislim :D ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 lepo ni kaj do koliko se ti pa obratomer zavrti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfightar 2 Objavljeno Julij 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2005 do 7000 pa mam blokade zun Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 kok si pa obratomer zvezo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfightar 2 Objavljeno Julij 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2005 za montazo sm pelu serviserju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Še obstojajo števci za kakšne druge skuterje? Pa če mi lahko daš link od strani, bi te lepo proso :hmm: Moram priznat, da ta tvoj zgleda ful noro. Skoraj tak kot moj :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Sem že najdo stran. Se kdo spomni onih specialnih videjev o števcih, ko jih je nekdo na motosvet prilimal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Ja od Kosota so bli števci za Speedfighta, Runnera, Aeroxa... Drugače pa ful lepi števec, najbolši pa mi zgledajo za Aeroxa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 (popravljeno) Še dobro, da imam Tajvanski skuter pa imam taki števec že vgrajen :P :D Ampak, če bi še imel Aeroxa ali Runnerja bi si ga pa omislo :hmm: Včeraj sem malo iskal tisti video o števcih pa nič naštel. Ampak mislim, da je nekje pod STYLING SKUTERJA ali nekaj takega :hmm: JA Aeroxov je res dober :OK: Popravljeno Julij 28, 2005. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 (popravljeno) Mater, jaz pa sem se zajebaval, zdaj pa vidim, da je KOSO res Tajvanska firma :slap: Evo stran, kjer lahko izveš kako se števec pritrdi :hmm: Popravljeno Julij 28, 2005. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se