Hrenowsky Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 Sem lastnik nrg-ja mc2 ki ima zadnjo zavoro na boben. Problem je sledec, ker je mehanizem zavore kancek z****n bremza nic ne prime, pa ceprav sem zamenjal pakne. Pa se na feltni so od prejsnih paken ostali taki lustni kanali tko da zgleda k da bi mela navoj :) Neki sem o tem ze spraseval na drugem koncu tega foruma, pa se mi zdi da to pase bolj sem kot drugam. Zanima me kako naj predelam moj blok da bom lahko naj dal celjust za disk (k feltno z diskom ni problem dobit). Manjak je rekel Seveda se da. Sm gledal slike, k je en to naredil, samo ta stran ne obstaja več. Tko ce bi slucajno kdo imel te slike na kompu jih naj posta tuki. Rabim pa nasvete in pomoc pri posegu :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaspon1 Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 (popravljeno) Zanima me kako naj predelam moj blok da bom lahko naj dal celjust za disk (k feltno z diskom ni problem dobit). zamenaš blok pa je drgač pa mislm da se tega ne da narest! Popravljeno Julij 18, 2005. Popravil gaspon1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Julij 18, 2005 Deli Objavljeno Julij 18, 2005 hm... zanimiva tema... pr moji shadow so bremze zlo švoh en disk spredin in boben zadi... a bi se dal zadevo zamenjat tko da bi meu spredi dva diska? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Julij 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2005 hm... zanimiva tema... pr moji shadow so bremze zlo švoh en disk spredin in boben zadi... a bi se dal zadevo zamenjat tko da bi meu spredi dva diska? ← Mislm da ze obstaja nekje debata o tem kako se predela sprednjo feltno da ma dva diska, sam nism sigurn kje sm vidu to, loh da tle cene ti bom pa postal link ce najdem. Kak motor pa je ta shadow? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Julij 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2005 http://www.moto-portal.org/forum/lofiversi...x.php/t216.html Evo tle nek na sredini pise neki o tem. /Slammer A se sploh da narest pr skuterju (50ccm) da ma? na obeh straneh disk?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 to se en da zamenjat kar tako, ( seveda vse je možno) najbolje je da dobil drugo mašino kiim aserijsko že disk zadaj, ker v primeru da bi sam delal za disk, bi moral zamenjat: zadnjo osovino, feltno + zavorni disk + cečljust + pumpo od zavore na balanci + navarit nosilce za čeljust( tu bi morali bit zavarneji na desetinko natančno, saj zavor emorajo delati brezhibno, ne sme biti niti za pol mm zvito, stroški pa te pridejo bistveno več kot če bi kupil kak rabljen motor od kakega runerj alai nrgja, z serijskim diskom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 23, 2005 Deli Objavljeno Julij 23, 2005 Evo kle maš film kako se predela boben na disk :) KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Avgust 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Evo kle maš film kako se predela boben na disk :) KLIK ← Link ne dela vec :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Mene pa zanima, če je možno, da samo novo feltno z diskom kupim, pa je, al morem sam ročno kaj delat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 to se en da zamenjat kar tako, ( seveda vse je možno) najbolje je da dobil drugo mašino kiim aserijsko že disk zadaj, ker v primeru da bi sam delal za disk, bi moral zamenjat: zadnjo osovino, feltno + zavorni disk + cečljust + pumpo od zavore na balanci + navarit nosilce za čeljust( tu bi morali bit zavarneji na desetinko natančno, saj zavor emorajo delati brezhibno, ne sme biti niti za pol mm zvito, stroški pa te pridejo bistveno več kot če bi kupil kak rabljen motor od kakega runerj alai nrgja, z serijskim diskom ← tukaj preberi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se