MARE 65 Objavljeno Marec 17 Objavljeno Marec 17 Ob 11. 3. 2025 ob 8:59, Buschi pravi: Na današnji dan slavi Tomaž Domicelj. Ena njegova zimzelena, ki mi vedno seže do srca...škoda, ker samo nekaterim: Ta na naših vaških srečanjih nikoli ne manjka...
pupa Objavljeno Marec 28 Objavljeno Marec 28 pred 7 urami, Akito pravi: Đizs, kak razpon 😱 full všeč 🤩
pupa Objavljeno Marec 28 Objavljeno Marec 28 Me je pa ta komad spomnil na tegale sicer ni ista zvrst, ampak razpon, ki sezuje........ 1
Buschi Objavljeno April 2 Objavljeno April 2 (popravljeno) RIP Popravljeno April 2. Popravil Buschi 3 1
pupa Objavljeno April 2 Objavljeno April 2 Pravkar, Buschi pravi: Igralcu, ki je igral nepozabnega Icemana ! Val Kilmer... Kak je bil on lep... Potem je pa spako iz sebe naredil.... Ampak ja, zgodaj je šel 🤷♀️ 1
Akito Objavljeno April 7 Objavljeno April 7 Ob 2. 4. 2025 ob 8:25, pupa pravi: Val Kilmer... Kak je bil on lep... Potem je pa spako iz sebe naredil.... ...človek se je postaral...drugega ne vidim 🤔...
pupa Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 mnjah, postaral se je ja.... saj se vsi.... pa potem ugotoviš, da ti tudi vse operacije, ki jih imaš za sabo, ne pomagajo.... faca je pa precej spremenjena 🤷♀️ 1
Akito Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 2 urami, pupa pravi: mnjah, postaral se je ja.... saj se vsi.... pa potem ugotoviš, da ti tudi vse operacije, ki jih imaš za sabo, ne pomagajo.... faca je pa precej spremenjena 🤷♀️ ...hja gravitacija naredi svoje ...pri meni tudi 😂... 1
pupa Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 (popravljeno) pred 1 minuto, Akito pravi: ...hja gravitacija naredi svoje ...pri meni tudi 😂... a bejž... jaz sem pri 47. letih še brez posledic gravitacije 🤣 Popravljeno April 8. Popravil pupa 3 1
Kugelschreiber Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 11 minutes ago, pupa said: a bejž... jaz sem pri 47. letih še brez posledic gravitacije 🤣 47 sploh ni dost, kaksna gravitacija? verjetno je res z botoksom mal popravljal obrašček, ni pa nujno. Bolezen, kemoterapije, medroli in podobno sranje cloveka zelo zelo utrudi in spremeni. Žal mu to ni bilo tuje. Iz batmana forever 3
Akito Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 26 minutami, pupa pravi: a bejž... jaz sem pri 47. letih še brez posledic gravitacije 🤣 ...boš povedala čez 10+let 😁😎... 1
pupa Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 15 minutami, Kugelschreiber pravi: 47 sploh ni dost, kaksna gravitacija? verjetno je res z botoksom mal popravljal obrašček, ni pa nujno. Bolezen, kemoterapije, medroli in podobno sranje cloveka zelo zelo utrudi in spremeni. Žal mu to ni bilo tuje. Iz batmana forever se posipam s pepelom. Nisem imela v mislih Val Kilmerja, kot tistega, ki se je tako iznakazil, ampak Mickey Rourke..... 😇 pred 6 minutami, Akito pravi: ...boš povedala čez 10+let 😁😎... glede na trenutno stanje, ne upam niti pomisliti ne 🤣🤣🤣🤦♀️🙈 1 1
Akito Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 (popravljeno) pred 19 minutami, pupa pravi: se posipam s pepelom. Nisem imela v mislih Val Kilmerja, kot tistega, ki se je tako iznakazil, ampak Mickey Rourke..... 😇 glede na trenutno stanje, ne upam niti pomisliti ne 🤣🤣🤣🤦♀️🙈 Lej ...imej v mislih žlahtno patino in modrost, ki pride ...če pride 😁z leti... ... Popravljeno April 8. Popravil Akito 1 2
Buschi Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 4 urami, pupa pravi: a bejž... jaz sem pri 47. letih še brez posledic gravitacije 🤣 Ne verjamemo, dokler ne vidimo golih slik pokončnih prsi !!!!!! 5
Buschi Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 Baje majo novembra koncert ob 40 letnici. Že treniram: 1
pik1 Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 . .... sogovornici imata očitno različne standarde za "gravitacijo" 2 1
franc Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 pred 10 minutami, Buschi pravi: Baje majo novembra koncert ob 40 letnici. Že treniram: Šerbi ni več...
pupa Objavljeno April 9 Objavljeno April 9 pred 17 urami, pik1 pravi: . .... sogovornici imata očitno različne standarde za "gravitacijo" se bova medve lepo zmenili za eno pivo, pa bova uskladili standarde, da se ne boste razburjali, a je prav? 1
Buschi Objavljeno April 9 Objavljeno April 9 pred 3 urami, pupa pravi: se bova medve lepo zmenili za eno pivo, pa bova uskladili standarde, da se ne boste razburjali, a je prav? Brez prič in mediatorja ne velja ! 1
Buschi Objavljeno April 9 Objavljeno April 9 pred 3 urami, pupa pravi: se bova medve lepo zmenili za eno pivo... 1 2
pupa Objavljeno April 9 Objavljeno April 9 pred 2 minutami, Buschi pravi: Đizs 🤣🤦♀️ pred 9 minutami, Buschi pravi: Brez prič in mediatorja ne velja ! Evo, rešeno... jaz sem mediator 🤪 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se