Einherjar Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Dan se po jutru pozna - Carcass - zbrana dela
fifty Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Skupina BLOW JOB išče: pevko, kitaristko, basistko in bobnarko. Cenjene ponudbe sprejema ritem kitarist in back vokalist - fifty. :naughty: :whistle: B)
Einherjar Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Skupina BLOW JOB išče: pevko, kitaristko, basistko in bobnarko. Cenjene ponudbe sprejema ritem kitarist in back vokalist - fifty. :naughty: :whistle: B) Skupina Anal Intruder išče: pevko, kitaristko, backvokalistko in bobnarko. Cenjene ponudbe sprejema basist - Einherjar. :naughty: :whistle: B)
pirrulz Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Skupina BLOW JOB išče: pevko, kitaristko, basistko in bobnarko. Cenjene ponudbe sprejema ritem kitarist in back vokalist - fifty. :naughty: :whistle: B) Skupina Anal Intruder išče: pevko, kitaristko, backvokalistko in bobnarko. Cenjene ponudbe sprejema basist - Einherjar. :naughty: :whistle: B) Vse zainteresirane za goupie-ke obeh skupin se pa naj za praktični preizkus znanja javijo pri master of ceremonies - g.pirrulzu. Prijave (s sliko kandidatke!!!) pošljite na pirrulz@analdestruction-blowtillyoublow.cum . :grim :devil: :whistle:
CarLazar Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Saša Lendero - Mandoline :OK: :OK: :OK:
Black Knight Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Motorhead - Louie, Louie :music4:
Brihta Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Vsi metalci, dobite si svojo temo. Ste tle noter že preveč nasmetil :P
krava Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Pridelano v Sloveniji, Tha Flow :OK:
DolencT Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 NO FUN AT ALL-Wisdom :yea2: :yea2:
bubamara Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Pearl Jam - Black :blush: na lepe spomine
Brihta Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) Pridelano v Sloveniji, Tha Flow :OK: Ne maram. Njihov bivsi kitarist, mi je skor eno punco spelu :angry2: Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil Brihta
pirrulz Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 :blush: na lepe spomine eh Bubi saj se na druge muzike tudi da :grim :devil: :whistle: Za dobro jutro: Dark Funeral - Attera tottus sanctus :yea2: Pol pa med tuširanjem še malo Mors Principium Est B)
krava Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Ne maram. Njihov bivsi kitarist, mi je skor eno punco spelu :angry2: Bwahaha, dobro da je bila le "ena" in ne tvoja, pa tudi "skor" se v tem primeru dobro čuje. Mah, ti kitaristi, a ne?! :OK: PS Kupim kitaro, takoj! Pm. :grim
vapotek Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Milli vanilli - Girl You Know It's True! Zakon :OK: !
Pervy Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Ne maram. Njihov bivsi kitarist, mi je skor eno punco spelu :angry2: še dobro da je bil kitarist, če bi bil bobnar bi ti jo 100% spelal. no če sem natančen samo nategnil in vrnil :devil: motorhead zbrana dela danes preganjajo meglo :OK:
Brihta Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Bwahaha, dobro da je bila le "ena" in ne tvoja, pa tudi "skor" se v tem primeru dobro čuje. Mah, ti kitaristi, a ne?! :OK: PS Kupim kitaro, takoj! Pm. :grim Ni bila se moja. Sam sem si jo pa prisvajal ze skoraj en teden. Nato se je pojavil on! Res pa je da me je samo dodatno stimuliral, tako da je bila moja se isti dan :grim
fifty Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Kassabian; System of a down so se šli razmnoževat. Druzga pa itaq ne poslušam. Že 63 dni. PS: no ja pa Rolinge. Itaq. Ravnokar Jumpin' Jack Flash - jeaaaaaaaaaaaaaaa.
Jurij Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 "Kenneth-ova frekvenca" od REMov mi malo lajša muke ob kvazi pripravah na jutrišnji izpit... :cry:
Black Knight Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Motley Crue - Enslaved (mi že kak teden dogajajo) :)
Furioso Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Tišina... ...samo ventilatorji bolijo... :o
Sanda7 Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Akon-Lonly :OK: rada bi dobila naslov komada pa izvajalca unga komada k je una žaba,kao motorist,za mobitele ima melodije,pa tud komad obstaja
kađiva Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 včeraj Orto bar in Bitch Boysi :OK: :OK: :worship:
bassko Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 The Clash - London Calling :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se