Einherjar Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 DISSECTION - REINKAOS DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION DISSECTION
Wobewt Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Ihsahn - "The Adversary" B) B) B) Suprca plata. Ma, a ni to pevc od Emperor? :hmm: Ja je, sm že pogledu... :)
Fritz Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Therion - Secret of the Runes :closedeyes:
Thundercat Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Mary rose - Sam Pomaranča :yea1:
Black Knight Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Kenny Rogers - Coward Of The Country :worship: :worship: :worship:
DolencT Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 NORTHER-The end of our lives :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:
Incubation Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Furia Animal - Hotel California... fuul huda metalska priredba legendarnga komada :OK: :OK: :OK:
Black Knight Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Johnny Cash - Folsom Prison Blues
ZED Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Dying Fetus: Praise The Lord (Opium Of The Masses) :devil:
Ćardak Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Sunce moje koga sada greješ, srečo moja kome život krasiš, đe si sada kad je meni teško, đe si sada da me spasiš... :BUA: :BUA: :BUA: <_< :BUA: :BUA:
Black Knight Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Ugly Kid Joe - Cat's In The Cradle :worship:
Fritz Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Dej dej snih zej! Jebes pumlad dej zej snih! Kipn ga en metr zej snih snih snih snih! Moje sneske toje sneske super sanke tralala ce ga manka nam se sanka kuhan vinu nam ga da Zakua ni snih ciu lit (ciu lit) kua je glup ta svit (ta svit) jest cem bit eskim (eskim) snih na smi bit sam pazim! Moje sneske toje sneske super sanke tralala ce ga manka nam se sanka kuhan vinu nam ga da Ris ni lipa ce ni sniga prid ablak kipn ga ce se u pismc kej na rima je zatu ka ni snega Moje sneske toje sneske super sanke tralala ce ga manka nam se sanka kuhan vinu nam ga da
mami Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Depeche Mode ..mal manj kot dva mesca do koncerta.. :kva2:
DolencT Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Finntroll-Den hornkronte konugen :worship: :yea2:
Black Knight Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Mixed Classic Country Westeren Collection :yea1: :yea1: :yea1:
Kruse Objavljeno April 17, 2006 Opozori Objavljeno April 17, 2006 Deathstars..... -> Amon Amarth...... "I feel a chill in my heart...." ampaQ.... "Oden! Guide our ships Our axes, spears and swords Guide us through storms that whip And in brutal war..." Zakaj so danes motorji nameso sekir? presekas na pol? .... he had to split... :) Pizda, kdo mi je ze to reku>
vapotek Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Charles and Eddie - Would I lie to you
Einherjar Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Spiral Architect... Nic vec progressive metal - stvar je ze technical metal. Ne me jebat, kaj basist dela - v principu, kar se spomni.
Špilferderber Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 pa še arheološki dokaz.. :o
Manu Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 (popravljeno) DRAGACEVSKE TRUBE - kondorov let :) :D Popravljeno April 18, 2006. Popravil Manu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se