Black Knight Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 (popravljeno) Sam Cooke - Twistin' the Night Away :010 Popravljeno Avgust 6, 2006. Popravil Black Knight
sjeng Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 Church- Under the milky way tonight
RHonda Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 Iron maiden- 22 accacia avenue. Kr ne morem nehat poslušat.
Black Knight Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Pink Floyd - Have A Cigar :doze:
Incubation Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Nevermore - Born :yea2: :yea2: :yea2:
Black Knight Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Skid Row - 18 And Life :yea2:
batzajla Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Deep Dish - Renaissance Ibiza CD2 B)
SiR Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Ministry - Jesus Built My Hotrod ... Danzig - Firemass Frank Black - Hang on to Your Ego Iggy Pop - I Wanna Be Your Dog Ice-T - Cop Killer Metallica - One Metallica - Four Horsemen Judas Priest - Painkiller Skid Row - Slave to the Grind Anthrax - Bring the Noise
Biba Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Gotan Project ... :kva2: :blush: A je to sploh še glasba :devil:?
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Gotan Project ... :kva2: :blush: A je to sploh še glasba :devil:? :huh:
igr Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Lepi dasa.. :slap: ...videl na Izklopu... in zazibam joške od obale do koroške??? Kaj pa prekmurke (spredaj deska zadaj fosn)?...jaz sem jih že videl ene par z zizami :blink: Slovenska turbofolk scena :hmm: ...bi jih nagnal vse čez Kolpo med ostale turbofolkaše. Še hvala bogu da sem mel zajtrk z Blues brothersi...smo en Green onion maznili :OK:
Fire Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Za dobro jutro .) http://www.laibach.nsk.si/mama_leone.htm
Manu Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Trla baba lan, da joj prođe dan - Dubrovaćki trubaduri :)
Vale Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Nekoga moraš imeti rad ... Jara gospoda ... Aja, tole je glasba ... ne knjige ... :rolleyes:
pirrulz Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Kataklysm - In The Arms Of Devastation :grim
Kruse Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Visions of Atlantis - Cast Away Visions of Atlantis = Eternal Endless Infinity In potem....Hehehe :OK: "Pay to kill, die to lose, hunted, hunter which are you" ? "Diablo come again to make trophies out of men" Kr prid "Lose your skin, lose your skull, one by one the sack is full" Hu kers? "In the heat dehydrate, know which breath will be your last"" No, ker? A je sploh vazno? "Nowhere to run, nowhere to hide, you've got to kill to stay alive" Ne, ni mi treba. Okej, al pa tut ucasih. Pa kaj pol? "Show them no fear, show them no pain" Pokazem.... ker si upam.... "Human heart, human mind, intellect intertwined Focus sharp in the night, watch the jungle burning bright..." Vidim....kam grem.... In ravno zadnjic sem imel spet en "flashback". S pogreba leta '82. Dvakrat sem se zlagal :) Have you ever felt the future is the past, but you dont know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening? "Dont know why I feel this way, have I dreamt this time, this place? Something vivid comes again into my mind..." The dream is true, the dream is true....
DolencT Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 Korpiklaani-Beer Beer :) Korpiklaani 21.10 Klub MC,Maribor :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se