Black Knight Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Uriah Heep - Gypsy :music4:
janetka Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 ne vem kdo jo poje...vi pa najbrž veste: "ne spavaj mala moja muzika več svira...." :music1:
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 "Jer to je mala moja rok end rol ..." :grim
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 ne vem kdo jo poje...vi pa najbrž veste: "ne spavaj mala moja muzika več svira...." :music1: To se verjetno zafrkavaš ne? Drugače je pa pravilno "muzika dok svira". :grim
pirrulz Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Se zmeri Satyricon. Pa jutri zvečer boš jih tudi poslušal. :doze:
janetka Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 " ....jer taj ludi ritam nikom neda mira mama je legla i odavno spava......"
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Bjelo Dugme :OK: drgač .) Mislim da je "Bijelo". :D
Burnout Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Azra - Voljela me nije nije nijedna Drugače se pa mi vrti njihova diskografija :grim Lp Burnout
janetka Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Mislim da je "Bijelo". :D ti dons tuk neki misliš...dej se no mal šparej ajmo još jednom: "ne spavaj mala moja vapotek več svira" :whistle:
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) ti dons tuk neki misliš...dej se no mal šparej Če mi je pa mama vedno govorila naj prej dobro premislim, ker drugače zna bit čez kak mesec pizdarija. :P ajmo još jednom: "ne spavaj mala moja vapotek več svira" :whistle: Bi bila pa to dobra in sigurno mega turbo uspešna priredba. :grim Pa brez zamere, hec mora bit. Drugače pa trenutno Motörhead-Orgasmatron .) Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil vapotek
ton Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Eno sranje od babe, se mi zdi da Saša Lendero. :SS :SS :SS
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Deep Purple - Smoke On The Water :OK:
pirrulz Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: [attachmentid=83133]
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Aja naj še to dodam da je 5.10 koncert Deep Purple v Ljubljani. Cena karte je 8900 sitov. Če gre kdo naj kar tu napiše, jaz si zelo želim it, vendar imam registracijo motorja :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se