vapotek Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Uniona spij do konca :P Sem! :grim In to 2, pa še vedno ne vem. :P
krava Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 :smoke: uuu jea listen to me this is the story about the greatiest MC uuu jea listen to me I forgot his name but he was just like me hej yo položu jih je na tleh položu jih je na stenah položu jih je na ravnem položu jih je na štengah položu jih je v hodniku položu jih je v kopalnici položu jih je v kuhinji položu v avtopralnici položu jih je povsod bilo kje si lahk zamisliš v bloku na vikidendu v moji lastni hiši položu jih je v bazenu položu jih je pod tušem položu jih je na terenu položu jih v službi položu da noben ni vedu položu da je vsak lahk gledu položu jih je v enem dnevu položu jih je v enem tednu položu jih je na črno položu jih je na belo položu jih je na silo položu ko se mu je zdelo dobre je preluknju slabe bek je fuknu ene je pobrusu ko druge je zapustu vse je čez dal,suhe,debele grde,lepe,italjanke,domače klaso A,klaso B,klaso C ker je MC mojster keramike 2x refren uuu jea listen to me this is the story about the greatiest MC uuu jea listen to me I forgot his name but he was just like me hej yo položu jih je za šalo položu jih je v karo položu jih je na vlko položu jih je na malo položu jih je na lepilo položu jih je na malto položu jih je za dnar položu jih je za avto položu jih je zastojn položu jih je za uslugo položu jih je brez položu jih je s fugo položu jih je na mokro položu jih je na suho položu je ono položu eno drugo položu jih je tu položu jih je tam položu jih je s frendi položu jih je sam to sm js priznam MC ČUKUR THE GREATIEST KERAMIČAR [2x refren] uuu jea listen to me this is the story about the greatiest MC uuu jea listen to me I forgot his name but he was just like me več sm jih položu kot si jih ti vidu vsepovsod bilo kdaj bilo kje zato se ne zabavat js sm p.i.m.p. the greatist MC Čukuzzy keramičarska lirika jea
Anubis Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Ne vem sicer kako je to zašlo na playlist ampak me je pa prebudilo: Graveworm - Losing my religion (REM cover) huh...
First Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Sem! :grim In to 2, pa še vedno ne vem. :P :hmm: Vapo, sej je gut, ampak to je biu moj odgovor na tisto vprašanje k te je tok firbec gonu :D (Pol pa kolega reče, ko glih to pesem enkat veselo prepevam, da če nočem pa ni treba, naj ga pa stoje (vemo kaj)-Uniona do konca spijem) :P
Brihta Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 (popravljeno) Avdioslave B) Popravljeno November 28, 2006. Popravil Brihta
Lobo Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Jože Kobler - Še eno rundo daj točajka
Dadi Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Ramstein bolj kot jih poslušam boljši so, al sm pa bl nakajen, jebiga tole je hudo : Es Ist Niht Leicht, Ein Gott
avro Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 ena prošnja. Ima kdo posnetek od Korada in Brendija komad o ciganih. Zdaj nekako je prišel ven. Bi prosil....
Furioso Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 DEL AMITRI - Kiss This Thing Goodbye
Furioso Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 DURAN DURAN - Girls On Film
pirrulz Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Sun Descends - Incinerating The Meek
Vale Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Bob Sinclair-Western dream :D :D :D
Tanatos Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Komik Vrlič - Najlepša si, ko sem pijan :wacko: :slap: :lol1: :P
Vale Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Komik Vrlič - Najlepša si, ko sem pijan :wacko: :slap: :lol1: :P O lube gate kaj Korošci producirajo :cry: :cry:
Furioso Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 KT TUNSTALL - Black Horse And The Cherry Tree
pirrulz Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Naglfar - And The World Shall Be Your Grave "THE DAY YOU DIE IS THE DAY I SMILE!"
Einherjar Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Kupil original Amon Amarth in Cradle of Filth... Da pa bo dan popoln, imam se zrihtan prevoz in karto za danasnji koncert Cradle of Filth v Zagrebu :)
Vale Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 He he "zi zhur muzik baj zizhej" :D
pirrulz Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Kupil original Amon Amarth in Cradle of Filth... Da pa bo dan popoln, imam se zrihtan prevoz in karto za danasnji koncert Cradle of Filth v Zagrebu :) Ad1) Šele? :hmm: Ad2) FAAAAAAAAUUUUUUUUUUŠ!!!!!!! :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se