Einherjar Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 fse, čist fse :grim ce se pogovarjas s tujci (hrvati, avstrijci, stajerci...) moras njihov jezik uporabljati, ker povecini ne razumejo slovenscine fse, čisto fse seveda je o na konu ozki
pirrulz Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 ce se pogovarjas s tujci (hrvati, avstrijci, stajerci...) moras njihov jezik uporabljati, ker povecini ne razumejo slovenscine fse, čisto fse seveda je o na konu ozki Štajerska do Tokia. B)
First Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 ce se pogovarjas s tujci (hrvati, avstrijci, stajerci...) moras njihov jezik uporabljati, ker povecini ne razumejo slovenscine fse, čisto fse seveda je o na konu ozki Danke schön :blush: Torej tebe vzamem za inštruktorja tujih jezikov :P
wind Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Stari, midva sploh ne boma rabla dnarja doli! Vse mama plačano in to vikend paket! :drunk: :yea1: :yea2: ol inkluzif...
pirrulz Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Profundi - The Omega Rising Ex clan Naglfar naredil solo album - sam vse odigral in odvokaliziral.... NOROOOO Zelo dobro. :grim
Vale Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) Danke schön :blush: Torej tebe vzamem za inštruktorja tujih jezikov :P Dvomim, da bo šlo, razen če ne zamenjaš svojega glasbenega okusa ... baje imajo danes še razprodajo v Qlandiji, pejdi hitro pogledat, dokler ni prepozno :P Drugače pa Buddha Bar :OK: Popravljeno December 1, 2006. Popravil Vale
no_name Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Na žalost :SS :SS :SS Men pa Saška ni za :SS prow HOT se mi zdi :004 najboljše od vsega pa je, da ma joškice zelo občutljive na masažo. Ko bi šla zjutraj od mene domu bi mela številko večje :ninja:
Vale Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Men pa Saška ni za :SS prow HOT se mi zdi :004 najboljše od vsega pa je, da ma joškice zelo občutljive na masažo. Ko bi šla zjutraj od mene domu bi mela številko večje :ninja: Saška je lahko HOT in ima ne vem kake joškice ... dokler je ne slišim je tudi meni čist ok ...
METAL4EVER Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Sej za pogledat še je za kresnt tud ampak more bit tih,pa de jo potlej ankolveč navidiš :OK:
pirrulz Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Saška je lahko HOT in ima ne vem kake joškice ... dokler je ne slišim je tudi meni čist ok ... Kor se mene tičem, je ta baba predvsem NOT. :fredy: B)
First Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) Dvomim, da bo šlo, razen če ne zamenjaš svojega glasbenega okusa ... baje imajo danes še razprodajo v Qlandiji, pejdi hitro pogledat, dokler ni prepozno :P Drugače pa Buddha Bar :OK: Am sej naumo muske poslušal ko se bomo učil tuje jezike, ali pač :? In kje naj bi bil ta Buddha Bar?? Pr men v avtu je za moj okus še vedno najbolš muska :grim Najdeš vse kar ti srce poželi (ja, ja tut kak komad od Saške, Seke, Halida, Dragane, Whitney, Lojzeta, Metallice... bi se najdu :grim ) :P Popravljeno December 1, 2006. Popravil First
Vale Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Am sej naumo muske poslušal ko se bomo učil tuje jezike, ali pač :? In kje naj bi bil ta Buddha Bar?? Pr men v avtu je za moj okus še vedno najbolš muska :grim Najdeš vse kar ti srce poželi (ja, ja tut kak komad od Saške, Seke, Halida, Dragane, Whitney, Lojzeta, Metallice... bi se najdu :grim ) :P Firstka sej bo ... ko boš dosti časa preklečala in še malo zrasla boš vse razumela :grim :grim
Furioso Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) ALANIS MORISSETTE - Thank U Popravljeno December 1, 2006. Popravil Furioso
First Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Firstka sej bo ... ko boš dosti časa preklečala in še malo zrasla boš vse razumela :grim :grim :doze: *kot nekateri ne dojamejo da se norca delamo* :P grem klečat dalje :devil:
Vale Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 :doze: *kot nekateri ne dojamejo da se norca delamo* :P grem klečat dalje :devil: Ah kurc, jaz sem pa vse resno jemala ... :slap: Gotan Project :grim
vapotek Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Da mi to naredijo za brzdej,ma osama takoj delo,k bi blo treba kakšnmu bajto v luft spustit. :krneki: Ti pa dobiš VIP karte. vanila ajs - ajs ajs bejbi kot nekateri ne dojamejo da se norca delamo Kdo se dela norca? Jaz pač ne. :grrr
METAL4EVER Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Pred šihtom Korpiklaani-Hunting song :OK:
Einherjar Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 The Other... Horrorpunk ripoff Misfitsov... Dost zanimivo
Furioso Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 TRAVIS - Why Does It Always Rain On Me?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se