ton Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 Danes malo nežnejša: Jethro Tull - The very best of
Rude Boy Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 velik del noči sem poslušal rokabili + svingal... matr, luda kuča. Priporočam swing partyje :D (ne, niso swinger partyji ;)) ← Swing fever is here, and the Cherry Poppin' Daddies are one of the most prominent swing revival bands around. :yea2:
Einherjar Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 Danes malo nežnejša: Jethro Tull - The very best of ← Jebes neznejso!!!! AMON AMARTH full power!!!
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 Einherjarjev novi demo. Oziroma novi demo od Sweet sorrow. :yea2:
jalovec Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 a glasba ma vse kar disi na motorje ! :yea1:
batzajla Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 l Postino (fisarmonica) soundtrack iz poštarja (tistga siciljanskega,ne od kostnerjevega kevina) :wub:
simonsi Objavljeno Januar 8, 2005 Opozori Objavljeno Januar 8, 2005 The President of the USA- Peaches ^_^ :music2:
Kruse Objavljeno Januar 8, 2005 Opozori Objavljeno Januar 8, 2005 Zdrzal skoraj cel teden brez :whistle: .....ampak... bobni :kva2: kitare :kva2: :yea2: :yea2: Ce ze ni bilo 24 ur LeMansa, je bilo pa 24 ur Maidnov :worship: mogoce jih bo celo 48 :naughty: malce :yawn: ampak :yea1:
Einherjar Objavljeno Januar 8, 2005 Opozori Objavljeno Januar 8, 2005 Ravnokar zacel organizirat koncer Eldritch (www.eldritchweb.com) v Gorici... Upam, da bo zneslo...
Wobewt Objavljeno Januar 8, 2005 Opozori Objavljeno Januar 8, 2005 (popravljeno) Ravnokar zacel organizirat koncer Eldritch (www.eldritchweb.com) v Gorici... Upam, da bo zneslo... ← Ey, Ein, nadsuper THE BEST!!!!!! Odlična prog-metalurgija italijanska, mam vse plate, priporočam tistim, k yih še ne poznate! Upam, da vam znese z organizacijo, grem 150 %!! :yea2: :yea2: :yea2: Kdaj okvirno? Popravljeno Januar 8, 2005. Popravil Wobewt
Einherjar Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 Ey, Ein, nadsuper THE BEST!!!!!! Odlična prog-metalurgija italijanska, mam vse plate, priporočam tistim, k yih še ne poznate! Upam, da vam znese z organizacijo, grem 150 %!! :yea2: :yea2: :yea2: Kdaj okvirno? ← April maj, bomo videli.
pirrulz Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 April maj, bomo videli. ← v ušesih: neki švas preko streaminga. @ einherjar: kaj nisi mogu še bolj zahodno tega organizirat. kako pa naj tisti, ki smo preko trojan, pridemo? :slap: (ob upoštevanju prometnih predpisov in brez enega ali dveh pirov???) :eek:
SiR Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 Ravnokar zacel organizirat koncer Eldritch (www.eldritchweb.com) v Gorici... Upam, da bo zneslo... ← Have armor, will travel.
pupa Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 Včeraj sem kupila the best of Marilyn Manson..... ma je dober cd... mi ni žal....
pirrulz Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 Včeraj sem kupila the best of Marilyn Manson..... ma je dober cd... mi ni žal.... ← lepo, lepo...jaz pa kupil ta stare Kreatorje
Kruse Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 Agnostic Front - Live at CBGB Pa tako sem si zazelel slisati kaj od Nabat :kva2: Samo na CDjih nimam, kasete pa kdaj ze zmetal stran :( A slucajno kdo ima kaj od njih (recimo Laida Bologna; za zacetek B) )
Einherjar Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 Agnostic Front - Live at CBGB Pa tako sem si zazelel slisati kaj od Nabat :kva2: Samo na CDjih nimam, kasete pa kdaj ze zmetal stran :( A slucajno kdo ima kaj od njih (recimo Laida Bologna; za zacetek B) ) ← Eh ja, famozen 4 komadni mali EP - Mam najbrz se nekje na kaseti, ce bos priden, ga v masino ripnem pa zapecem...
Einherjar Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 v ušesih: neki švas preko streaminga. @ einherjar: kaj nisi mogu še bolj zahodno tega organizirat. kako pa naj tisti, ki smo preko trojan, pridemo? :slap: (ob upoštevanju prometnih predpisov in brez enega ali dveh pirov???) :eek: ← Zal nimam vez s placi v Ljubljani - Ne dobim master of metal... tko da sem v mostovni zacel veze nabirat... upam, da bo zneslo BTW: Pirrulz - prides v soboto v Kljub? Spilamo.
Kruse Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 Mam najbrz se nekje na kaseti, ce bos priden, ga v masino ripnem pa zapecem... :eek: Kwa, mislim... Kaj :blink: A res...... :? Sem ze priden..... :P Pridem se motor spucat :D Drugace pa danes med drugim se c CDjem malo prah obrisal....Najprej No Surrender - European Compilation (tukaj opazil, da ni nobenega Italijana :( ) Brutal Attack :OK: , potem Agnostic Front, pa Cock SParrer, pa malo Madness, potem se Skrewdriver, vse skupaj zaokrozil z Body Counti, zakljucil pa z Lafranconijevo simfonijo :P
Black Knight Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 The Drifters - The Very Best :whistle: ...
ton Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 Jebes neznejso!!!! AMON AMARTH full power!!! ← Ein. Evo danes Amon Amarth - Bloodshed :yea2:. Nežnost me je minila
Einherjar Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 Ein. Evo danes Amon Amarth - Bloodshed :yea2:. Nežnost me je minila ← A ves da sva z mojo najdrazjo Bloodshed imenovala za "najino pesem". Vem, prfuknena sva :) Sej zato se pa razumeva :)
Einherjar Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 :eek: Kwa, mislim... Kaj :blink: A res...... :? Sem ze priden..... :P Pridem se motor spucat :D ← Moj motor? Well... pol bi se dalo se kaj drugega zmenit, ne samo za ta EP.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se