Kruse Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 Moj motor? Well... pol bi se dalo se kaj drugega zmenit, ne samo za ta EP. :grim :kva2: :OK: A bos kluce pustil :devil: :oops: Sej bom pridn....Bo zglancan, da se bo svetil z ognjem .) :music2: :smoke:
ton Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 Kreator - Living in fear. :whistle:
batzajla Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 The Beatles - Another Tracks Of Magical Mystery Tour - Disc 2 hehe,da vidmo :D
Black Knight Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 SCORPIONS - In Trance :doze: ...
Einherjar Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Dimmu Borgir - neizbrana dela (beri - vse, kar mi v player pade)
Wobewt Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 SCORPIONS - In Trance :doze: ... ← Something wrong? Lih včerey sm jo mal poslušow. B) Zelo melodično. :grim :grim
lasagna Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Sigur Ros interruptus, ker so se vsi nakleli v pisarno..... :(
pirrulz Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Sepultura - Beneath the remains celi album je šou skoz... zelo zdravilno, moram rečt... :grim
igi Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Sepultura - Beneath the remains celi album je šou skoz... zelo zdravilno, moram rečt... :grim ← Užival na koncertu na Kodeljevem, ampak to je že enih 12 let nazaj. Matr gre cajt hitr. Ampak, se mi zdi kot, da je blo včeri.
Einherjar Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Užival na koncertu na Kodeljevem, ampak to je že enih 12 let nazaj. Matr gre cajt hitr. Ampak, se mi zdi kot, da je blo včeri. ← a niso bili enkrat tudi v Festivalni? so ne, ker vem, da sem prejsnji dan se z Maxom v K4 popival... No ja - poslusam pa trenutno Sirenia - At sixes and sevens
igi Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 a niso bili enkrat tudi v Festivalni? so ne, ker vem, da sem prejsnji dan se z Maxom v K4 popival... No ja - poslusam pa trenutno Sirenia - At sixes and sevens ← Tud jest se ne spomnim, mogoče Nailbomb. Trenutno posušam radio
gebre Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Within Temptation - Live Tilburg.....trenutno Ice Queen, kako ima ženska dober glas :yea2:
simonsi Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 (popravljeno) The Horrorist - One Night in New York City priporočam :evilgrin: Popravljeno Januar 11, 2005. Popravil simonsi
Einherjar Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Tud jest se ne spomnim, mogoče Nailbomb. Trenutno posušam radio ← prav imas zajebal - v Festivalni bil samo na Kreatorjih, Sacred Reich in Paradise Lost (drugic - prvic so bili v menzi v studentu)
Wobewt Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 (popravljeno) Kreator - Tivoli. Sepultura - Kodeljevo. Amen. :yea2: Popravljeno Januar 11, 2005. Popravil Wobewt
Black Knight Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Ravnikar vstavil WITHIN TEMPTATION - The Silent Force album...še ne morm komentirat :) ...
devilish Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Guano Apes - Allies :OK: :yea2: :yea2: :kva2: :yea2: Bom kar Wobewta imitirala... Amen! :D kar za celo plato novo... :OK:
Kruse Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Guano apes...... Kaj bomo, opice al ono drugo ?
Kruse Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Aja, opice razpadajo.... kri pa sprica vsepovsod.... Mas se sreco ....
SiR Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Motorka Crossover Wood Cutting Experience Band super špilajo samo včasih je hudič, ka se jim ketna ftrga te pa črepinje od lobanj naokrog ležijo :eek: :devil: :yea2:
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Tambours du Bronx. La valse des nuls, Hiroshima never, pa to. Za budnico so glih tapravi. :grim
Einherjar Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Kreator - Tivoli. Sepultura - Kodeljevo. Amen. :yea2: ← narobe - kreator - Festivalna in tivoli.
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 narobe - kreator - Festivalna in tivoli. ← correct. na Paradise Lost v festivalni sm si skoraj kičmo zlomu. pa ne zaradi slemanja, ampak k sm pred festivalno po štengah usekal :kva2:
Einherjar Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 correct. na Paradise Lost v festivalni sm si skoraj kičmo zlomu. pa ne zaradi slemanja, ampak k sm pred festivalno po štengah usekal :kva2: ← A si bil na paradajzih v menzi? Predbend so bli pa Crowbar. Full malo ljudi (glede na festivalno par let kasneje) pa meni full boljse... Trenutno Vintersorg - Visions from the Spiral Generator BTW: Pirrulz - se vidiva v soboto?
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 A si bil na paradajzih v menzi? Predbend so bli pa Crowbar. Full malo ljudi (glede na festivalno par let kasneje) pa meni full boljse... Trenutno Vintersorg - Visions from the Spiral Generator BTW: Pirrulz - se vidiva v soboto? ← Bil tudi v menzi, ja... Ma v Festivalni so že meli nov album, to ni blo to, ne. Ampak v menzi je bl pa žur, ja - je en moj kolega z zvočnikov dol skoču, pa ko je pristajal, potegnu s čelom enemu tipu po leder jakni - je mel pol en mesec opekline zaradi trenja, ki je nastalo :lol1: . qrba, sobota v Kljubu! Jeba, spet mi ne bo zneslo - ma najbolši kolega r.d. pa gremo v neko brunarco.. Čeprav.... :hmm: če dobro pomislim, ta brunarca niti ni tako daleč od Celja :hmm: mogoče...mogoče pa mi rata koga napeesdit, da bi dol zapelal :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se