snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Prisluhnimo tišini - JST BI KR UMRL ZATE :yea2:
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Darko Filipovic-Trebaš mi-----Dee Jay Time Remix :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 bijelo dugme- ne spavaj mala moja muzika dok svira :OK:
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Direktori - Mi volimo pivo :music2: :smoke:
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Eurovision 2007.Karolina-Mojot svet .....Mojot svet se vika muzika nema vere nitu granica, mojot svet se osum noti edna duša balkanska... :whistle: :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Zablujena generacija - Hej punca :whistle:
fossil Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 zadne cajte skoz poslušam don mentoni band - Hvala zemlji, hvala nebu
Kosho Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Mobb Deep - La La Feat. Capone N Noreaga & Tragedy
trojan Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Valda da ni hin :) čekiraj: >KLIK< ... SEX PISTOLS - Belsen Was A Gas (Live Bonus) mah je kokr pogledaš-edin taprav pank je zamene 77 varianta apolitčnga panka (k ga skor ni več), razni krasterji ter njim podobni mi grejo pa kr mal na živce. Drgač sem pa tud na Undermuzi pod linkom pobalin (sam je biu na tem forumu že zaseden :angry: ) pa velik sreče z bendom, kar tko naprej!!-čimprej kakšn koncert u okolici LJ zrihtite pa zih pridem!! Attacking forces (korea skinheads)- Punx not politics
Noiser69 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) mah je kokr pogledaš-edin taprav pank je zamene 77 varianta apolitčnga panka (k ga skor ni več), razni krasterji ter njim podobni mi grejo pa kr mal na živce. Drgač sem pa tud na Undermuzi pod linkom pobalin (sam je biu na tem forumu že zaseden :angry: ) pa velik sreče z bendom, kar tko naprej!!-čimprej kakšn koncert u okolici LJ zrihtite pa zih pridem!!Attacking forces (korea skinheads)- Punx not politics Ja sej, kkr gledaš ... tej se pa tk iz undermuze poznama :) A mas motor? Dead Kennedys - M.T.V-Get OFF The Air Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil AbNormaln
deki Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Mogoče tema ni glih taprava sam nebom za tako malenkost nove odpirov...Zdele sm na TV vidu reklamo za Perutnino Ptuj k en folk po enmu polju skače, v ozadju je pa res dobr komad, če ga kdo pozna bi prosil, če bi napisov naslov oz. izvajalca .) Hvala Enigma - Return To Innocence
Noiser69 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ODPADKI CIVILIZACIJE [Hardcore Ljubljana 1984-2004] - PREVARA
wind Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Therapy? & Fatal - Come and die Ti to svojemu cimru? :whistle:
trojan Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Ja sej, kkr gledaš ... tej se pa tk iz undermuze poznama :) A mas motor? Dead Kennedys - M.T.V-Get OFF The Air Ma ja zaenkrat mam jawo 350 pol pa še eno vespico (uno tastaro na prestave) za mal okol po mestu frčat. Mam pa v načrtu suzukija 650 SV al pa kakšnga podobnga nakeda Blitz-someone´s gonna die tonight
METAL4EVER Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Draconian-Forever i,il be free :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se