JEJŽ Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :eek: :? :glare: :blink: :rolleyes: :hmm: al ma tvoj motor u kurcu sound al pa ti nisi pri pravi. ni še komada narejenega ko bi bolj sekal ko glas motorja :yea2: ← Saj ti je verjetno že kdo povedal,da ima discman en knof in ko ga pritisneš se zadeva da bolj na glas.Sploh pa potem ni več vprašanje,kaj je bolj glasno-88db direkt v uho ali auspuh pri 2500 obratov???
Godfather Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 (popravljeno) Slon in Sadež -LEVI PAS :OK: :OK: :OK: :OK: :worship: :worship: :worship: :worship: Popravljeno Marec 1, 2005. Popravil v-strom 650
Pervy Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Saj ti je verjetno že kdo povedal,da ima discman en knof in ko ga pritisneš se zadeva da bolj na glas.Sploh pa potem ni več vprašanje,kaj je bolj glasno-88db direkt v uho ali auspuh pri 2500 obratov??? ← hmmm ja to vem, "sekal" sem mislil da tako dobre muzike ko je zvok motorja še niso naredili - no razen če maš jap. čoperja za original avspuhi, pol ti je oproščeno :devil: pa brez zamere .)
JEJŽ Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 hmmm ja to vem, "sekal" sem mislil da tako dobre muzike ko je zvok motorja še niso naredili - no razen če maš jap. čoperja za original avspuhi, pol ti je oproščeno :devil: pa brez zamere .) ← Aha :hmm:
Pervy Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 aja danes pa nič muzike, nisem v svoji pisarni, tu pa ne delijo mojega glasbenega okusa in so mi ukradli zvočnike :angry:
Kruse Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Jane's Addiction - Strays :zzz: beda.... Mislim, da bom kar pobrisal :BUA: Red Hot Chili Peppers - By the Way :) No, to je ze mal bols :yes: Hehe.... male ljute crvene papricice :devil:
Black Knight Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 GEORGE THOROGOOD - Born To Be Bad :evilgrin: ...
batzajla Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 pink floydi :worship: wish you were here sigurno pade med top 5 singles po mojem izboru
Einherjar Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Dream Theater - Metropolis pt.2: Scenes from the memory
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 (popravljeno) v pričakovanju koncerta: CoF - II. Paradise Lost - Better to reign in hell :yea2: :yea2: Popravljeno Marec 2, 2005. Popravil pirrulz
Rude Boy Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 v pričakovanju kosila: Pekinška patka - bolje da nosim kratku kosu ..... :music2:
Einherjar Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 v pričakovanju kosila: Pekinška patka - bolje da nosim kratku kosu ..... :music2: ← U jebemte, kdaj sem to nazadnje slisal...
Kruse Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Danes pa tole. Naslovnica je zanimiva, muska pa....no ja, za silo kopija originalnih.... Ma klinc, bom rajs Mejdne....
Black Knight Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 System Of A Down - snowblind (a tribute to black sabbath) :yea2: :yea2: :yea2:
Incubation Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Iced Earth - Hold at all costs :yea2: :yea2:
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Slayer - Chemical warfare :yea2: :yea2: :yea2: kako pa zdaj to paše... :yea1:
Kruse Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 Spet malo domacega: Siddharta - RH- Hehe....en komad me vedno na nekaj spomni .)
pirrulz Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 Black Sabbath - Into the Void (preko streaminga) in pe vedno na šihtu (void in my head) :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se