kađiva Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Amon Amarth - When Death Seems To Dwell :yea2: :yea2: .... ...kar ne morem in ne morem se jih naveličat :)
Wobewt Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Shadow Gallery - Room V Hvala Wobewt ← Ni za kej. :yes: B) Trenutno najnovejše Demons and wizards - "Touched by the Crimson King" :yea2: :yea2: :yea2:
Wobewt Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Seek and Destroy ve se zakaj :alien1: ← Yes we know. :yes: :SS :SS :SS Banda.
DolencT Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Mad Caddies-No hope :yea2: P.S. 10.5 špilajo na Metelkovi :OK: :OK:
gebre Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Omar Naber- Krasen Dan :P , nadaljuje Sonata Arctica :yea2:
DolencT Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 EINHERJAR-v soboto sem biu na vašem koncertu SWEET SORROW v Kranju,moram rečt ,da ste me presenetl,nism si mislu,da mate glih tolk hudo muzko :D :yea2: :yea2: P.S. Jz sem od CAGIVE brat :)
gebre Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 (popravljeno) In zakaj Cagiva nič ne pove, da se dogaja koncert :angry2: . No ja smo se ga pa doma ubutal :blush: . Popravljeno Maj 8, 2005. Popravil gebre
Einherjar Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 EINHERJAR-v soboto sem biu na vašem koncertu SWEET SORROW v Kranju,moram rečt ,da ste me presenetl,nism si mislu,da mate glih tolk hudo muzko :D :yea2: :yea2: P.S. Jz sem od CAGIVE brat :) ← Tenk you very grazie :) Drugic pa mal za rokav pocukaj (ceprav sem zelo kmalu po koncertu pobegnil)
Einherjar Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Koncno dobil Stygma IV - Hell within (limited version). PS: in to od njihovega kitarista, skupaj z avtogrami...
pirrulz Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Koncno dobil Stygma IV - Hell within (limited version). PS: in to od njihovega kitarista, skupaj z avtogrami... ← Važič. :) Za dobro jutro: Slayer-War ensemble
gebre Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Sonata Arctica...zelo naglas, se je treba malo sprostit :yea2:
Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 malce izven vaših predlogov, a vseeno se nostalgično spominjam švedskih trajn pod skupnim imenom Europe Rock in Izola je še prejšnji teden obljubljal to skupino, ta teden pa so nekaj zajebal i glasovanje je (žal) prevesilo na Iggyja in Judas Priest (kvalitetni, a že videni)
Incubation Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Absu - Stone of destiny :yea2: :yea2: :worship: :worship: :yea2: :yea2:
Kruse Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Prisel z dezjem v sluzbo. Random prizgem player.... "Standing alone in the wind and rain Feeling the fear that is growing Sensing the change in the tide again Brought by the storm that is brewing..." THE X FACTOR "The name of the rose... a fire in the sky The sign of the cross...." "Feel the anxiety hold off the fear Some of the doubt in the things you believe Now that your faith will be put to the test Nothing to do but await what is coming..." Zelezna devica. A se mi je zacel pocas kisat :? Ze res, da sem ta vikend naredil manjsi masaker med mravljami....zdej mam pa mravljince. Spet. Mah, dobr je se. zaenkrat. Se enkrat. :)
SiR Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 malce izven vaših predlogov, a vseeno se nostalgično spominjam švedskih trajn pod skupnim imenom Europe Rock in Izola je še prejšnji teden obljubljal to skupino, ta teden pa so nekaj zajebal i glasovanje je (žal) prevesilo na Iggyja in Judas Priest (kvalitetni, a že videni) ← jst bi raj Džudase ali Igija... Drgač pa zdele mal občasno spet slayer ... mal ogrevamo spominske celice ... za metalkempl :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se