condor Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Def Lepard- Pour Some Sugar On Me Same here :worship: :worship: :worship:
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Queen - Crazy Little Thing Called Love
KeC Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety
casper7 Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 NOFX - Pump Up The Volium :evilgrin: PS.: FiFtY v podpisu Pižama :closedeyes: , v tem komadu mi je najbols.....Tk poucni ko reverba, ce sm dva dni brez rap-a se mi u glavi se sfrderba :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 PS.: FiFtY v podpisu Pižama :closedeyes: , v tem komadu mi je najbols.....Tk poucni ko reverba, ce sm dva dni brez rap-a se mi u glavi se sfrderba :evilgrin: saj en k pozna komad :D dobr komad je :) še za tiste k ne vejo o kermu komadu govoriva. Trkaj - 1 mf 2
casper7 Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 saj en k pozna komad :D dobr komad je :) še za tiste k ne vejo o kermu komadu govoriva. Trkaj - 1 mf 2 Ja men je res ibr hud komad........ Zlatko - Ulce :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Klemen Klemen - Baraba :whistle: (trnow stajl je že old sql :P hehe)
casper7 Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Old sql owna :evilgrin: Klemnou - Kes picke......
motoristek Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Dolly Parton - 9 to 5 V tem filmu sem se nasmejal do solz.... :lol1: to je bil film za ženske kako šefa zjebat :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se