DolencT Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 THE HIVES-a.k.a I.D.I.O.T.(prva plata) :yea2:
RHonda Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 (popravljeno) California: Poletja ne bo California: V meni je California LEPI KOMADI Popravljeno Maj 6, 2008. Popravil DejaVu
Noiser69 Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Bad Religion-Sinister rouge :worship: Bad Religion - Punk Rock Song
zzzzz Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Šank rock -Senca sebe, ali nekaj od TIDE. Drgač je pa rock tanartabuli !!!!!!
DolencT Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 :worship: Bad Religion - Punk Rock Song Greš mogoče na koncert v Budimpešto 11.6.08? Drugače pa malo obujam spomine na koncert
Noiser69 Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Greš mogoče na koncert v Budimpešto 11.6.08? Drugače pa malo obujam spomine na koncert neka smo se pogovarjali, sam nvm ka bo iz tega, bomo vidli, šov pa bi :D
DolencT Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Itaq stari,jst sem reku če namo zdej šli,ne bomo šli nikol.Že tok cajta čakamo BR koncert... :yea2:
Cartman Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 springstin nej se lepo j%"#$"#%"%"#$%W#$& :headbang: karte za nejgov koncert so ble prodane u 14ih sekundah, in pol na ebayu sekale čez 250€ BASTARDS! Leonard Cohen - in my secret life
Noiser69 Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Itaq stari,jst sem reku če namo zdej šli,ne bomo šli nikol.Že tok cajta čakamo BR koncert... :yea2: Ti povem kk se mo mi zmenli :D Greš na NIETe?
gorskaroza Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 springstin nej se lepo j%"#$"#%"%"#$%W#$& :headbang: karte za nejgov koncert so ble prodane u 14ih sekundah, in pol na ebayu sekale čez 250€ BASTARDS! Leonard Cohen - in my secret life Jap...Ga tudi sama lovim ze nekaj casa. Sicer pa ce zelis se vedno lahko skocis na njegov koncert s pomocjo te strani , ampak zal nisi ravno v ospredju.... Trenutno: Iron Maiden - wasted years
Cartman Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Jap...Ga tudi sama lovim ze nekaj casa. Sicer pa ce zelis se vedno lahko skocis na njegov koncert s pomocjo te strani , ampak zal nisi ravno v ospredju.... Trenutno: Iron Maiden - wasted years ja ja vem. ampak grem na Cavea in na Radioheade. pa je šesti mesec že mal nabit.
metuljcica46 Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hYbVQjnw1bQ indira radic-lopov :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se