SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Še ena boljša - 3 BOTE - LJUBLJANČARJE vsaki petok ista štorja dura dosti let, žabar hodi k nam na murje pet ino sret niso trko bužci kurki verjemo mi veture drage ino velike imajo usi ko tučajo šajete in uliva daž žabar najde usako bužco ku en mikin miš poln je šoldou njihou takvin zatu je saki žabar na obali rad fin oni znajo kadaj in kaku je treba sfehtat kraj od nas ljublančarje pomalem imeli bojo use oni furbaste so usi usaki vodnjih en mikin kos kupi ljubljančarje, pograbli kmali bojo useeee, useeee vre od dosti daleč čuja sa raca ta, ker ki uopre usta: ''živ a veš kva?'' anka grapci gor na strehi znajo refren: ''dej no dej stari a bi produ teren'' velika jimajo usta in velika oči ino so konvinti da se sak jih boji pero sem ču že dosti vodnjih ki govori na črnem kali da se lep konfin naredi oni znaju kadaj in kaku je treba svehtat kraj od nas ljubljančarje, pomalem imeli bojo usa oni furbasti so usi, usaki vodnjih en mikin kos kupi, ljubljančarje, pograbli kmalim bojo useeee, useee oni zanju kadaj in kaku je treba sfehtat kraj od nas oni furbasti so use, vsaki vodnjih en mikin kos kupi ljubljančarje, pograbli kmalim bojo useee, use
Furioso Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Sunrise Avenue – Fairytale Gone Bad
Furioso Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Rob Thomas - This Is How A Heart Breaks
ProdriveR Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Rolling Stones - mother's little helper http://www.youtube.com/watch?v=4QayBIzORx8...feature=related Ena njihovih boljsih B)
motoristek Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Shakin Stevens - Julie :010 :010 :010 :010 :010 :010
motoristek Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Lilli Marleen Hundert Mann und ein Befehl
Furioso Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Foo Fighters - Long Road To Ruin
ProdriveR Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Wohooo Led Zeppelin - Since i've been loving you Se dobr,da sm se prepozn rodil in zamudu vse taboljs koncerte :(
xr800 Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Toto si že celi dan mrmram http://www.youtube.com/watch?v=Be7T8CRC4TI No, babe so pa tud fajn za pogledat :worship:
tejcha Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Urša Čepin- Diva :naughty: :whistle:
malakai Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 The Proclaimers - (I'm gonna be) 500 miles :whistle:
Cartman Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 jez pa mam vprašanje. po radiju se zadnje čase precej vrti Because Tonight al Because The Night, včasih so bli 100 maniacs, youtube meče vn neko tehno verzijo....amoak ni to To, a mogočwe ve, čigavo verzijo vrtijo zadnje tedne?
SEOI-NAGE Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 SHOW THEM TO ME DEAR PENNIS
rafael Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 John Lennon -- Woman Sem pač malo romantično razpoložen :blush:
riderrgirl Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Hladno pivo-Pitala si me Popravljeno September 3, 2008. Popravil riderrgirl
JEJŽ Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Hladno pivo-Pitala si me Da ti odgovorim...može, sutra ujutro oko 9 sati, negde u Laškom .)
Furioso Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 :D The Jets - You Got it All
KawasakiGirl Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CM30iNH8TqA...feature=related :music1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se