Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ZZ Top-La grange

Objavljeno (popravljeno)

Igorr :worship: prijatelj dragi, ta moment vidim tvoj odgovor na moj post, vesel sem tvojih želja nama, uživava neizmerno, hvala in oprosti ampak orto goveja muska pa ni zame vedno, čeprav sem po veselicah strašno rad plesal in sukal se po veselicah, ker tako si lušne pupike tudi našel, medtem ko ostali fantje so suhih nosov poleg sline cedil poleg ! upal pa si niso nič !

z mojo drago v družbi Momčile Bajagića pijeva že ne vem kateri litr cvečka uživava in poslušava tole, mej se ;

http://www.youtube.com/watch?v=uEVzbDtzskg

:D

Popravljeno . Popravil Dadi
Objavljeno (popravljeno)

Vlatko, car!

Popravljeno . Popravil Mutika
Objavljeno

Benny Benassi - Satisfaction

Objavljeno
Igorr :worship: prijatelj dragi, ta moment vidim tvoj odgovor na moj post, vesel sem tvojih želja nama, uživava neizmerno, hvala in oprosti ampak orto goveja muska pa ni zame vedno, čeprav sem po veselicah strašno rad plesal in sukal se po veselicah, ker tako si lušne pupike tudi našel, medtem ko ostali fantje so suhih nosov poleg sline cedil poleg ! upal pa si niso nič !

z mojo drago v družbi Momčile Bajagića pijeva že ne vem kateri litr cvečka uživava in poslušava tole, mej se ;

http://www.youtube.com/watch?v=uEVzbDtzskg

:D

he he, se mi je zdelo. Zato sem pa tudi napisal, da se boš za glavo držal. :naughty:

Za dobro jutro, malo Fride:

Psihomodo POP - Frida :worship:

http://www.youtube.com/watch?v=sUivzsIBvSk...feature=related

Objavljeno

Christina Aguilera - Fighter

Objavljeno

Chicane_vs_Natasha_Bedingfield_Bruised_Water

to je edit od remixa sem dodal par stvari, meni je zlo kul mogoče bo še komu tu polepšalo dan :)

klikni me nežno

(pazite na zvočnike posebej pr 00:55-1:21!)

lep dan še naprej :yea1:

Objavljeno

Kreslinov vlado mi poje,dalec je moj rojstni kraj

Objavljeno

Divlje jagode-Krivo je more

Objavljeno

Chicane feat. Tom Jones - Stoned In Love

Objavljeno
Simona Weiss pa gas do konca smile.gif

Ja pa Fredi Miler za desert,te pa takoj z yamaho vzid,kot pravim za take stvari je kriv WOODY ALEN !!!

Objavljeno
ZZ Top-La grange

To sem čakal zz top so zakon,kar takoj bom dal gor,bed to the bone

Objavljeno

iron batefly,zz top ,jj cale, rem džem,ac dc,purpli,cepelini če pa želite da vam uhe potrga tajgers of pan tang njihov premijum komad na ful pa bojda sosedove krave niso več dajale mleka (s temi argumenti mi je sosed poslal policaje na vrat pred leeeeeeti,se je dejansko zgodilo!če verjamete ali pa ne!)

Objavljeno

Parni valjak-Dok je tebe

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!