krava Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 :wub: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 :D :smoke: Wu Tang Clan - Gravel Pit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Weird Al Yankovic - Fat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Je kateremu znan komad v novi reklami od mobitela? Nežni francoski dekliški glasek??!! :rolleyes: :whistle: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Je kateremu znan komad v novi reklami od mobitela? Nežni francoski dekliški glasek??!! :rolleyes: :whistle: :unsure: Misliš tegale? :rolleyes: Carla Bruni - Quelque'un m'a dit tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Best of Chill out Cafe :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Mutika,če boš me kdaj potrebovala za kakršnokoli stvar,sem ti na razpolago! Tako al drugače! :blush: :wub: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Mutika,če boš me kdaj potrebovala za kakršnokoli stvar,sem ti na razpolago! Tako al drugače! :blush: :wub: :D He, he, ... bodi pazljiv, kar rečeš, lahko te za besedo zgrabim. Kaj pa potem? :whistle: :rolleyes: :D Me pa veseli, da je očitno ta pesmica prava. Ja, tudi meni je zelo pri srcu, zato sem jo že pred časom poiskala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 :D Kar rečem, za tem stojim! :whistle: Sicer pa,dokler me loviš le za besedo,ni problem.Problem nastane.. :naughty: :grim :OK: Ja,res super pesmica čeprav, bolj malo oz. nič ne razumem, a vseeno. Sploh se ne prepoznam več... :xx: Hvala! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 :D Kar rečem, za tem stojim! :whistle: Sicer pa,dokler me loviš le za besedo,ni problem.Problem nastane.. :naughty: :grim :OK: Ja,res super pesmica čeprav, bolj malo oz. nič ne razumem, a vseeno. Sploh se ne prepoznam več... :xx: Hvala! :yes: :D Prosim. Gremo dalje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 ...smo razneženi danes :closedeyes: :blush: :cry: Katie Melua - Nine Million Bicycles Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 ...smo razneženi danes :closedeyes: :blush: :cry: Katie Melua - Nine Million Bicycles :eek: Vse OK? :P Evanescence - My Immortal :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 ...vse pod kontrolo! ;) :OK: :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Magazin - Kad u vojsku pođeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Tina Turner-Simply the best Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Tu vse štima!http://www.youtube.com/watch?v=8xdvXbHQR2I&feature=related Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Have you ever seen the rain Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Domen Kumer - Po dežju Vsaka stvar se obrača, po dežju se vedno sonce vrača... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockrider Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Tudi davnega leta 1972 smo že čupali! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Chris Spedding - motorbikin' Se dobra dva mesca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 The Ting Tings - That's not my name Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 Zabranjeno pušenje-Yugo 45 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 Simple Plan - Welcome to my life Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se