pirrulz Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Amon Amarth - Ride for vengeance :yea2: Kje je moja sekira? :evilgrin:
Kruse Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Ne, ne, in se enkrat Ne. NE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BMK so najboljsi, najvecji, najhitresji, najbasovnejsi......etc, etc, etc..... :OK: :OK: :worship: :worship: :worship: Cak mau....Ampak zdele sm zvedu, da jih fuzbal ne briga..... Da jim dol visi..... UUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...... Pa to ni res.....Moje zivljenje je v crepinjah, uniceno, poteptano. Vsi upi so mrtvi. :cry: Šmrc, smrc..... Kaj nam sploh se ostane, razen carice, Blagnetove Helence? No, pa se Mlakužnega Iztoka? Pa Usranega Gledališta? Pa Rokera s Morava? Pa...... ???
SHERIFF Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Počutim se temačno,mogoče utrujen,morda preveč teže v nahrbtniku.............torej čas za učenje ob podlagi........Cradle of filth in album Cruelty And The Beast :devil: :devil:
Brihta Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Tok sem razpizden, da sem zacel spet poslusat Sex Pistolse :angry2:
stigmata Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 (popravljeno) Ne vem sicer kam to spada... ampak sem včeraj vidla da je Siddharta dobila EMTV nagrado za "Best act- MTV Adria" v konkurenci z Leeloojamais, Leut Magnetic, Massimo in Urban&4. Popravljeno November 4, 2005. Popravil stigmata
Špilferderber Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 včeraj 100th Anniversarry double CD založbe Chesky :kva2:
Kruse Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Before: In The Woods - Heart Of The Ages After: Graveworm - Engraved In Black
Kruse Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Vmes pa: Grave Digger - Knights Of The Cross
Kruse Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 In za konec: Dark Funeral - De Profundis Clamavi Ad Te Domine
divja zver Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Rammstein-Mein Herz Brennt Nur liebe Kinder gebt fein acht...lalalala
MARE 65 Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Trenutno moj najlubši komad od Joan Jett & Blackhearts - J love rock&roll :whistle:
Einherjar Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Impellitteri - Texas Nuclear Boogie
Kontraband Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 James blunt - High :D :blink:
Incubation Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Motley Crue - If i die tomorrow :OK:
Mte :) Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 za zmeri d best :) Projekt ACiDSEkTOR - My trip to Hungary Liquido - Narcotic* Slam - Lifetimes* Papa Roach - Last Resort Bloodhound Gang - Fire Water Burn* Dido - White Flag James Blunt - You are beautiful Thunderdome - XTC love AC DC - highway to hell* Darude - Sandstorm (ta je se mojmu fotru usec :huh: ) Greenday - Boulevar of broken dreams Dune - Hardcorevibes* *=priporocam dl... (e-mule je se kr uredu :) ) ce se bom pa se kej spomnu pa napisem... aja pa se neki... a so res usi motoristi rock pa metal usmerjeni al kwa??? :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se