Einherjar Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 Unearth - Predetermined Sky
pirrulz Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 Death - Symbolic Zdravilno. :grim :yea2: Smo že pri Leprosy (oziroma nazaj pri Leprosy, temporalno gledano) Danes je očitno A tribute to Death dan. Kul. Nimam sploh nič proti.
Einherjar Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 Smo že pri Leprosy (oziroma nazaj pri Leprosy, temporalno gledano) Danes je očitno A tribute to Death dan. Kul. Nimam sploh nič proti. Zame pa je Death dan danes
pirrulz Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 Zame pa je Death dan danes kul. Jaz pa danes Dissection - Storm of the light's bane. Se mi dozdeva, da to ne bo njihov zadnji album v playerju danes. :)
Einherjar Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 kul. Jaz pa danes Dissection - Storm of the light's bane. Se mi dozdeva, da to ne bo njihov zadnji album v playerju danes. :) Sej glih velik izbire nimas vec :)
pirrulz Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 Sej glih velik izbire nimas vec :) Unfortunately troo. :doze: Bom pa potem Hypocricy zagnal. Let the warmup begin. :grim
Sanda7 Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 Tina Turner-What"s love got to do with it
krava Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 Še vedno IN... :music1: :yea1:
Jurij Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Zabranjeno pušenje - Dan republike Danas je dan republike i stari je popio malo Na televiziji Lepa Brena, i stari se sjeca ratnih vremena Da bi danas bilo bolje, oni su poturali svoja pleca Gazili hladne rjeke, jeli koru s drveca Zao mu je sto neki misle da je zivot negdje drugdje I ne sanja se vise stari san Cekaju pasos da odu van Danas je dan - dan republike Danas je dan - dan republike Danas je dan - dan republike I stara kaze "Dragane suti, skrati jezik mogu te cuti" Danas je dan republike i stari se sjeca ratnih dana Zao mu je sto se ni klinci vise ne igraju partizana Danas svatko zna da je glava samo jedna Danas svatko zna pred kim pasti na koljena Danas je dan republike, stari kaze "otvorite prozore" Pijan je i cini mu se da logorske vatre u daljini gore Logorske vatre u daljini gore Danas je dan - dan republike Danas je dan - dan republike Danas je dan - dan republike I stara kaze "Jesi normalan Dragane, zatvaraj prozore ne radi grijanje" :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ...še čist preveč aktualno... :grim
SeLoTeJp Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 Dean Martin - Let it snow (sneganinikoliprevečpress) :naughty:
pirrulz Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant
king Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Nazaret-Love Hurts Dobra, ja :grim :OK:
Jurij Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Juanes - La camisa negra jebiga - kao softrock :blink: ampak paše zadnjih par dni...
billy Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Turbonegro-------------All my friends are dead!!!!!!! :grim :devil: :beer2: :drunk: :evilgrin:
batzajla Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 U2-live from Boston :) prej pa soundtrack Amelie :wub:
Lowrenc Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Sej ne, d bi kej... Mah nč! Priznam!! Lenuh sem in se mi ne ljubi iskat po netu! O:-) Ve kdo za kakšen dober on-line radio z rock glasbo? Hvala lepa!
batzajla Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 priporočam winamp,v media library izbereš internet radio,ter zvrst...rocka kar ga češ .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se