Einherjar Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Zakaj pa kace ni na sliki... Ce bi me shakira poklicala, bi ji jo posodil (al pa kar obe) - pa se enookega pitona bi ji posodil.
pirrulz Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 In zakaj mora bit tisti plevel na zgornjih dveh slikah? :fredy: Njah njah ponesrečena kompozicija. :grrr :grim Za dobro jutro: La Muerte :) - Mentally blind trenutno: Dissection - Night's blood
krava Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 dan se začenja "bolj težko" :OK:
DolencT Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 dan se začenja "bolj težko" :OK: :OK: Zakon skupina,sam zdej kokr jz vem so nehal špilat :( Drgač pa mam to plato doma :worship: :yea2:
SiR Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Ej, glih zadnjic sem Nikota od DickyBHardy srecal - se nisva videla od osnovne sole... Isti freak, kot je bil. jap, legenda ... podirač lublanskih rokeric ;) se spomnim, ko je razlagal "zdaj bomo mi bend nardili, ki bo razfukal celo slovenijo" in so ga (za nekaj cajta) :) Vsaka jim čast za kumad "i can sink anything" :kva2: Sicer imajo tak "malozateženirokenrol" a nekaj komadov pa kar kocine po hrbtu postavlja... :grim men je malo premalo definirano vse skup ... za zateženost mam Nicka Cavea, ko pa iščem šus, mi taka morbidija ne paše najbolj :) odobravam pa karizmo frontmana
krava Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 "tudej reprizent" :OK: :music4:
SiR Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 "tudej reprizent" :OK: :music4: zdaj pa klikni Pandoro in vtipkaj po želji ... pa maš super personaliziranega DJa :)
krava Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 zdaj pa klikni Pandoro in vtipkaj po želji ... pa maš super personaliziranega DJa :) :D :worship: :worship: :worship: super zadeva, a kaj, ko bi le imel boljši 'čarunalnik.... :grim sicer pa; prosim, če mi kdo podari vsaj pentium 100MHz, 32Mb rama, 1Gb diska, vsaj ena disketna enota, pa monitor naj bo barven... :cry: miško in podlago imam, prav tako attari tipkovnici... :cry: pod šifro: SKOPUŠEN :grrr
fifty Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 System of a down. :OK: Že teden dni od jutra do večera. :slap:
motoristek Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Še še še še še še.................... :music2:
pirrulz Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Hypocrisy - Hypocrisy Kul koncert. Zares. :grim
DimmuMaid Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Pa še KITTIE - 'girl power' :D Seksi
Pervy Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 jebemti december se je komaj začel pa sem že celi :SS od jebene božične muzike :BUA: :angry2: ravno grem prebrskat stare mp3-je da najdem anti-božične pesmi v stilu "HO HO HO FUCKING CHRISTMAS YOU HO!" in "FUCK CHRISTMAS!" zraven pa dol vlečem še par božičnih parodij in punk+metal anti božične albume :grim :devil: jebemti pa to božično sranje ko se začne povsod že sredi novembra :wacko: :SS :SS :SS
Einherjar Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Jingle bells, batman smells Robin is a fag.
pirrulz Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 jebemti pa to božično sranje ko se začne povsod že sredi novembra :wacko: :SS :SS :SS Božička in onega drugega imbota bi blo treba prefukat. :devil: Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant
Kruse Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Iron Maiden. Samo ne vem, a je kej s stolpom narobe al pa z mano. Ne trese vec tko, ko je vcasih. Noce bolj naglas ropotat.
Pervy Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 jebote punk& metall christmas albume, razen 2 komadov samo sranje. poslušat Spinal Tap - Christmas with The devil je hujše kot Wham-ov last Christmas :wacko: :SS :SS :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se