DimmuMaid Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Kaj pa Dolorian z npr. When All Laughter Has Gone? Drgač pa grem zdej nabavit See You on the Other Side (novi cd od Kornov).
moto rider Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Ej! Kdo je bejba, s tistim erotičnim glasom in komadom: "Malo tu, malo tam"?
krava Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Ej! Kdo je bejba, s tistim erotičnim glasom in komadom: "Malo tu, malo tam"? To mora biti kaka huda "bičes"!!! :naughty: :huh:
moto rider Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 To mora biti kaka huda "bičes"!!! :naughty: :huh: Ejga, krava! Hvala za odgovor! Se ni je zdelo, da je ta!!! :kva2: :lol1:
krava Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 jaz poslušam hard disk... :grim :naughty:
Einherjar Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 In Flames - Come Clarity (datum izzida 6.2.2006) Koncno spet poslusljiva plata izpod rokodelcev iz Svedske... Spiel: CoF?
krava Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 album: shut your mouth & open your eyes To plošček pa dela "rajo".... :yea2: :yea2: :kva2:
Dry Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Trenutno na mizi: Miles Davis - Kind of Blue Stan Getz - Cafe Montmartre Dexter Gordon - Ballads
Rude Boy Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 kdo najde :devil: ? SLO SATANE !!! :devil: Lorena magistrira iz Satana ! :P Beri pod Mansonovo fotko .... V Slo... so ninje :ninja: zopet na ulicah !
Špilferderber Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) Spiel: CoF? :grrr The Preachers :lol1: Popravljeno December 8, 2005. Popravil Špilferderber
Pervy Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 kdo najde :devil: ? kje si pa to staknil? :lol1: he he he he očitno sem podlegel satanu glede glasbenega okusa in razvratnega življenja! OK si bom samo v čast tej brihtni Loreni zašpilal ene biseksualne AC/DC in kronal z transvestitom Mansonom :yea1: za kosilo grem pa kuri glavo odgriznit! :whistle:
Špilferderber Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 kje si pa to staknil? :lol1: he he he he očitno sem podlegel satanu glede glasbenega okusa in razvratnega življenja! OK si bom samo v čast tej brihtni Loreni zašpilal ene biseksualne AC/DC in kronal z transvestitom Mansonom :yea1: za kosilo grem pa kuri glavo odgriznit! :whistle: peklenščkove študije je vedno dobro sledit.. :devil:
pirrulz Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) peklenščkove študije je vedno dobro sledit.. :devil: Satan s tabo, brat moj. :devil: In še soundtrack k lepim željam: Dissection - Xeper-I-set :yea2: :yea2: Popravljeno December 8, 2005. Popravil pirrulz
pirrulz Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Koncno spet poslusljiva plata izpod rokodelcev iz Svedske... Prebavljivo. :grim Čeprav jih na čase malo zanese, ampak se da potrpet. :)
Einherjar Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 kdo najde :devil: ? Hehe... Full dobr... 1) No ja nobena od nastetih slovenskih skupin ni Satanisticna. Najblizje so mogoce Noctiferia. Vse kar imajo skupnega je, da so mogoce antikrscanska - kar bi pa tako ali tako moral biti vsak posameznik, ki ima v glavi mozgen (v cerkva le-teh ni) 2) Leta 1966 (1 Anno Satanas) je bila ustanovljena Church Of Satan, ki je veliko vec od krajevnega gibanja, glede na njihovo stevilcnost 3) Ozzy in Suicid(e) solution nista dva znana posameznika, ampak je drugi pesem od prvega. 4) Marilyn Manson - kolikor je ze meni ogaben - je pravi satanist in med drugim tudi clan Church of Satan... 5) Za konec pa se moja kontribucija satanizmu, nas komad, ki ga bomo tudi jutri (petek) igrali na Bledu na koncertu in je izjemno satanisticen (vsaj tekst, ki sem ga jaz napisal) Enlightenment (Lyrics: Us) Calling, invoking power, give me The strength to rise up, a light Bring me my brother, you are The ruler of might Bring me illumination, your torch Like guiding light, I am now Your true disciple, take me To higher plains Speaking the words of angels' teaching I now call the powers of nature I call on the rulers, Their number is four All of my selfish nature, strains to Fulfill the calling, raising The cup of nectar, helping To see the end of Ritual of inner powers, strengthening One's true desires, no one Will stop my bidding, I am New ruler of might Wielding the blade against opponents I now demand my wish to come true Parchment with words burns up in candle I will achieve my only goal Candle is burnt and fire dying The words were spoken, emotions calming Over the plains scattered ashes Teacher, my brother, heard my calls
Kontraband Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: Maš kakšne probleme? PS: poslušam Elvis Jackson - hawaiian club Popravljeno December 8, 2005. Popravil Kontraband
kađiva Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 že cel teden v avtu poslušam Ensiferume :yea2: :yea2: @Einherjar: kje igrate na Bledu??
krava Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Maš kakšne probleme? :eek: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se